Escuderia Gironella celebra el 50è aniversari

L'acte també ha servit per acomiadar el president que ha dirigit l'entitat durant bona part d'aquest temps, Josep Rial i Alsina; i per donar la benvinguda al nou president Gerard Sunyer Bernadas

Redacció
18 de novembre del 2019
Actualitzat a la 13:27h
Celebració del 50è aniversari d'Escuderia Gironella al Local del Blat.
Celebració del 50è aniversari d'Escuderia Gironella al Local del Blat. | Jaume Soler
L'entitat dedicada al món del motor, Escuderia Gironella, ha celebrat aquest dissabte passat al Local del Blat el seu 50è Aniversari. Un emotiu acte amb l'assistència de més d'un centenar de socis i amics, que ha comptat amb la presència de l'alcaldede Gironella, David Font, el regidor d'Esports del municipi, Miquel Serra, el conseller comarcal d'Esports Abel Garcia i el president de la Federació Catalana d'Automobilisme, Joan Ollé, conjuntament amb alguns dels expresidents de la mateixa.
 
Aquest acte també ha servit per acomiadar el president que ha dirigit l'entitat durant la majoria d'aquests 50 anys, Josep Rial i Alsina; i per donar la benvinguda al nou president Gerard Sunyer Bernadas. S'han fet els respectius parlaments amb l'entrega de trofeus-obsequi i al finalitzar l'acte s'ha lliurat una placa de reconeixement a la trajectòria professional de l'enginyer gironellenc Jordi Riba.
 
L'acte ha estat amenitzat pel sopar - càtering del Restaurant Cal Pajares de Gironella.
 
Escuderia Gironella obre una nova etapa amb el desig de donar suport a tots els afeccionats al món de l'automobilisme de la comarca del Berguedà. Pròximament es realitzaran més activitats relacionades amb el 50è aniversari que seran publicades al seu web i les seves xarxes socials.  
 

Moment de l'acte d'aniversari d'Escuderia Gironella. Foto: Jaume Soler

 

Durant la vetllada es van recordar moments històrics del club i antigues fotografies. Foto: Jaume Soler

 

L'acte ha estat amenitzat pel sopar - càtering del Restaurant Cal Pajares de Gironella. Foto: Jaume Soler

 

Un dels moments de celebració. Foto: Jaume Soler

 

Brindis dels assistents per l'entitat. Foto: Jaume Soler

Arxivat a