Formació

El Consell Comarcal del Berguedà ofereix formació a les entitats del tercer sector

El nou curs va dirigit a professionals d'entitats del tercer sector que treballin en l'àmbit dels serveis socials i d'atenció a les persones i que vulguin aprofundir en matèria de contractació pública

per NacióBerguedà, Berga | 15 de novembre de 2019 a les 11:37 |
La formació, que és de 8 hores i es farà els dies 19 i 26 de novembre de 10 del matí a 2 del migdia, serà gratuïta. | Pexels
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell Comarcal del Berguedà, l'Ateneu Cooperatiu i la Confederació del Tercer Sector oferiran formació a les entitats del tercer sector per tal que sàpiguen com optar a licitacions públiques. Puig-reig acollirà aquest curset els dimarts 19 i 26 de novembre a la Biblioteca Guillem de Berguedà de Puig-reig. 

Es tracta d'una formació que vol oferir eines a les organitzacions del tercer sector, és a dir les entitats sense ànim de lucre, de cara a afrontar les licitacions públiques en millors condicions. Alhora es promourà el  coneixement del marc legislatiu vinculat a aquesta qüestió. En concret, durant les dues sessions, de quatre hores cadascuna, s'analitzaran casos pràctics que serviran per analitzar els plecs i els criteris de valoració, la redacció del projecte, la preparació de la documentació i les fórmules matemàtiques d'assignació de puntuació més habituals, del càlcul de costos, entre d'altres. Els casos seleccionats s'adaptaran també a les característiques de les entitats participants.


La formació, que comptarà també amb el suport de l'Ajuntament de Puig-reig, anirà especialment dirigida a professionals d'entitats del tercer sector que treballen en l'àmbit dels serveis socials i d'atenció a les persones que vulguin aprofundir en matèria de contractació pública. El personal docent seran Olga Castro García, experta en matèria de contractació pública, especialitzada en entitats socials, i Francesc Martínez Peña, consultor especialitzat en matèria de contractació pública.
 
La formació, que és de 8 hores i es farà els dies 19 i 26 de novembre de 10 del matí a 2 del migdia, està finançada per fons públics i serà gratuïta per a les persones participants. Per poder-hi participar, però, cal inscriure's en aquest formulari. 

 

Participació