Un centenar d'infants del Berguedà rebran regals per Reis gràcies a Creu Roja

L'entitat organitza activitats i quatre tallers a diversos municipis

Redacció
13 de novembre del 2019
Actualitzat a les 20:34h
Activitats de Creu Roja al Berguedà.
Activitats de Creu Roja al Berguedà. | Pilar Màrquez Ambrós
Creu Roja Berguedà prepara l'activitat "Un Nadal rodó" amb l'objectiu de recaptar fons per a la campanya de Reis. Tots els diners que es recullin amb les inscripcions als tallers solidaris es destinaran, com els últims anys, a comprar joguines i material educatiu perquè un centenar d'infants de la comarca rebin regals la nit de Reis. 
 
Enguany, s'han organitzat quatre tallers. Són activitats gratuïtes dirigides a nens i nenes. Dissabte 23 de novembre hi haurà la primera de les propostes, a Puig-reig, amb la pallassa Trafàlgar i Bernadette Cuixart, a les 11 del matí a la plaça Nova. Dimecres 4 de desembre hi haurà un taller de cuina de Nadal, a la llar d'avis a les 9 del vespre, a càrrec de La Llavor de Berga. El preu serà de 15 euros.

Divendres 13 de desembre es faran dos tallers més. Un, de ioga per a nadons, a la llar d'avis de Gironella amb Gemma Estrada. Hi podran prendre part famílies amb infants fins a 1 any. El preu serà de 5 euros. L'altre, una master classe de zumba a càrrec d'Eve i Judit Martínez al pavelló petit de Puig-reig. El cost serà de 5 euros. Les inscripcions es poden fer a través del telèfon 93 825 00 05 i del 93 821 33 11.
 
Els regals es repartiran a Gironella, Puig-reig, Bagà, Cercs, Montmajor, Guardiola, Borredà i La Pobla de Lillet. A la Berga, la campanya de Reis recau sempre en Càritas.