El PSC de Bagà es presenta sota la marca blanca de Compromís amb Nicolás Viso al capdavant

L'actual alcalde de Bagà assegura que es tracta d'una llista oberta amb militants socialistes i molts independents

Redacció
19 de març del 2015
Actualitzat a les 12:51h
L'alcalde de Bagà, Nicolás Viso
L'alcalde de Bagà, Nicolás Viso | Pere Gendrau

L'alcalde de Bagà, Nicolás Viso Foto: Pere Gendrau


El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a Bagà ha decidit donar un tomb i presentar-se a les properes eleccions municipals del 24 de maig sota la marca blanca de Compromís per Bagà, un nou paraigües que pretén aplegar totes les sensibilitats socialistes, així com obrir-se a tothom qui cregui en la “igualtat d'oportunitats i la justícia social”. D'aquesta manera ho ha explicat a NacióBerguedà l'actual alcalde de Bagà i el que serà el cap de llista de la nova formació, Nicolás Viso. 

Segons ha explicat, Compromís per Bagà vol destacar precisament el que diu el seu nom, el compromís d'una sèrie de persones que creuen en la vila, més enllà de personalismes de partits polítics. “Nosaltres ens presentem clara i nítidament per treballar per la Vila de Bagà i per millorar la qualitat de vida dels baganesos”, ha declarat. En aquest punt, però, l'actual alcalde socialista ha volgut deixar molt clar que ell no renega dels seus orígens, sinó que creu que és el moment de donar un nou enfocament al partit que encapçalarà: “Jo segueixo essent socialista, no baixo del carro, tot i que sí que crec que la societat canvia i que els partits han d'estar al servei de la gent i no al revés”.

La llista de persones que acompanyaran Viso es farà pública aquest dissabte a l'acte de presentació on l'alcalde també farà balanç de legislatura. En aquest sentit, ha assegurat que hi haurà gent socialista, però gairebé “més persones independents que de partit”. Una nova filosofia, amb què l'actual alcalde de Bagà buscarà revalidar el càrrec que actualment ocupa.