El dinar solidari per ajudar l'Arlet acomiada la Berga Bolet 2019 recollint més de 1.600 euros

L'àpat, que va aplegar unes 160 persones al passeig de la Indústria, va comptar amb la col·laboració dels associats de `Berga Comercial, així com amb Ginkgo, l'entitat berguedana contra el càncer

08 de novembre del 2019
Actualitzat a les 12:14h
Dinar solidari de la Berga Bolet.
Dinar solidari de la Berga Bolet. | Cedida
Unes 160 persones van assistir dijous passat al dinar solidari de Berga Comercial que va permetre acomiadar la temporada boletaire amb una festa contra el càncer per ajudar l'Arlet, una nena berguedana amb un neuroblastoma que ha de rebre tractament. Amb la venda de tiquets, es van recaptar 1.627,15 euros que aniran a parar directament a la campanya solidària "Tot és Possible" per la petita berguedana. 

El dinar i les posteriors activitats, que van fer-se al passeig de la Indústria, va comptar amb la col·laboració dels associats de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) de Berga, així com amb Ginkgo, l'entitat berguedana contra el càncer. Segons ha defensat el president de Berga Comercial, Xavi Orcajo, la voluntat dels comerciants de la ciutat de Berga sempre ha estat la de col·laborar amb les associacions berguedanes dels diferents sectors i també participar en campanyes solidàries, com ja s'ha fet temps enrere amb Creu Roja. Orcajo s'ha mostrat molt satisfet per l'assistència assolida al dinar solidari, que finalment va caure en ple pont de Tots Sants. "Havíem previst quelcom més gros amb els Scooters Club i els Castellers de Berga el 26 d'octubre, però es va haver de suspendre per les protestes que hi ha hagut per la sentència de l'1-O. Creiem que havíem de tirar endavant quelcom igualment, així que vam organitzar aquest acte amb molt poc temps; estem molt contents perquè tot i així vam poder fer més de 150 dinars", ha relatat Orcajo. 
 
A més d'un bon gruix del teixit comercial de la capital berguedana i diverses empreses de la comarca, en l'acció també van implicar-s'hi l'Ajuntament de Berga i el Consell Comarcal del Berguedà. Durant el dinar es van oferir tastets, amb seques, saltejat de bolets, i coca i xocolata, i també una opció per a vegetarians. 
 
L'àpat va complementar-se amb una tarda de jocs i activitats a càrrec de l'establiment Juga Joc de la ciutat, que està d'aniversari. Va ser una jornada de diversió que va permetre que els més petits i les seves famílies s'ho passessin bé amb la col·laboració de la companyia de Jocs l'Anònima, la pallassa Trafàlgar i Ginkgo". 
 

L'àpat es va complementar amb activitats per a nens i nenes durant la tarda. Foto: Cedida