Juli Gendrau passarà comptes de la legislatura dimecres 25 de març

L'alcalde de Berga respondrà les preguntes dels mitjans en un acte obert al públic

Redacció
18 de març del 2015
Actualitzat a la 13:57h

L'actual alcalde de Berga, Juli Gendrau Foto: Pere Gendrau


L'alcalde de Berga, Juli Gendrau, farà balanç de la seva acció de govern durant aquesta darrera legislatura en un acte obert al públic que es farà el proper dimecres 25 de març a les 21.00 hores al Pavelló de Suècia. D'aquesta manera, l'encara batlle de la capital berguedana passarà comptes davant dels mitjans de comunicació de la comarca, en un acte conjunt organitzat per la Delegació de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

NacióBerguedà hi participarà amb la presència de la periodista Aida Morales, com a representació del diari, en un acte que també comptarà amb la participació de Dolors Clotet de Regió7, Manel Medina de Televisió del Berguedà i Pilar Márquez de Ràdio Berga. Els periodistes analitzaran la legislatura de Gendrau, els projectes pendents i la seva implicació. D'altra banda, la ciutadania que ho desitji també podrà fer arribar les seves preguntes prèviament als diferents mitjans o bé a través del correu de la Delegació del Col·legi, catalunyacentral@periodistes.org. Tothom que vulgui preguntar a través d'aquest diari, pot enviar les seves qüestions a redaccio@naciobergueda.cat. 

L'acte de fiscalització de la política municipal, que l'òrgan col·legial de la Catalunya Central està portant a terme amb els alcaldes de les diferents comarques que la conformen, pretén realitzar-se cada dos anys, amb l'objectiu de repassar temes pendents, i traslladar les reflexions de qui governa a la ciutadania i viceversa.
Arxivat a