L’ACEB i el president de Foment, Josep Sánchez Llibre, es reuneixen aquest dimecres a Berga

L'entitat continua els contactes amb representants institucionals i empresarials de Catalunya després de la trobada del mes passat amb el President de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell

Redacció
05 de novembre del 2019
Actualitzat a les 17:41h
Sánchez Llibre, a la seu de Foment.
Sánchez Llibre, a la seu de Foment. | ACN
L'Associació Comarcal d'Empresaris del Berguedà (ACEB) es reunirà aquest dimecres amb el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, per presentar els projectes en els quals treballa l'entitat actualment i analitzar la situació actual de la comarca del Berguedà.

En la trobada hi participaran, a banda de Josep Sánchez Llibre, el secretari general de Foment, David Tornos i el secretari general adjunt, Salvador Guillermo. Per part de l'ACEB, hi participaran membres de la junta, encapçalats pel president Josep Maria Serarols i el vicepresident Xavier Gual.

Es tracta de la primera visita del president Sánchez Llibre a la comarca del Berguedà. L'economista i empresari es va convertir el novembre de l’any passat en el nou president de Foment del Treball, la principal organització empresarial catalana. Dimecres visitarà l'associació, entre d'altres, per escoltar les necessitats del Berguedà i dels empresaris de la comarca i apuntar els mecanismes que la institució que presideix pot posar a disposició del teixit empresarial. 
 
Un dels objectius de la nova junta de l’ACEB és el de col·laborar i cooperar, de manera activa, amb les diferents entitats socioeconòmiques i actors públics i privats de la comarca en el disseny i execució de projectes i programes de desenvolupament, per millorar les oportunitats socials i econòmiques dels Berguedans.
 
De fet, la junta de l'ACEB es va reunir el passat mes de setembre amb el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, en la seva primera visita com a president a una associació territorial. L'objectiu de la trobada era teixir complicitats i aliances per a impulsar la comarca del Berguedà seguint una estratègia conjunta.
Arxivat a