Dos castells més de 7 pisos dels de la camisa blava, a Manresa

Els Castellers de Berga han descarregat un 3 i un 4 de 7 a la plaça Crist Rei en una diada que ha acabat abans del que s'esperava per una aparatosa caiguda dels Tirallongues

Redacció
04 de novembre del 2019
Actualitzat a les 15:57h


Els Castellers de Berga han descarregat un 3 i un 4 de 7 a la plaça Crist Rei de Manresa. Els de la camisa blava tornaven a actuar aquest diumenge després de fer-ho a Sabadell el 12 d'octubre, ja que la diada que hi havia prevista a Berga el passat 26 d'octubre es va suspendre per les protestes contra la sentència de l'1-O que s'han desenvolupat les últimes setmanes a tot el país.

A Manresa, en primera ronda, els Castellers de Berga han descarregat l'onzè 3 de 7 de la temporada. En segona ronda, els de Berga han descarregat el 4 de 7, un castell que s'havia portat per última vegada a plaça el 29 de juny, a Alp. Des del 20 de juliol que els berguedans no descarregaven més d'un castell de 7 pisos a la mateixa actuació. És a dir, bones sensacions per als de la camisa blava, malgrat que ha estat en una diada que ha vist el seu final abans del que s'esperava per una aparatosa caiguda dels Tirallongues.
 
Els Castellers de Castelldefels han començat descarregant el 3 de 7 i els Tirallongues de Manresa, el 4 de 8. En segona ronda, els Tirallongues han fet un intent desmuntat del 3 de 8. Hi han tornat amb el 3 de 8 i han caigut instants després de fer l'aleta. Degut a les atencions mèdiques i l'aturada de l’actuació s'ha decidit deixar la diada per acabada.
 
Els Castellers de Berga encara no han finalitzat la temporada. Ho faran el diumenge 10 de novembre, a Vic, en una diada amb els Sagals d’Osona, Tirallongues de Manresa i Castellers de Figueres.
 

El 4 de 7 que els Castellers de Berga. Foto: Castellers de Berga