Tot a punt per a l'edició 2019 del Trail Els Tossals

La segona cursa del Campionat Maqui se celebra aquest diumenge 3 de novembre al municipi de l'Espunyola

Redacció
31 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 18:16h
Un participant durant el Trail Els Tossals
Un participant durant el Trail Els Tossals | Josep Maria Montaner
El Campionat Maqui fa la segona parada del calendari un any més al Trail Els Tossals. La típica pujada al Santuari dels Tossals oferirà unes vistes immillorables del Berguedà en plena tardor. Un recorregut de 14 quilòmetres i 1.000 metres de desnivell en terreny de muntanya que posaran a prova les habilitats dels corredors que visitin aquest indret de la Catalunya Central.

El municipi de l'Espunyola donarà el tret de sortida de l'edició 2019 aquest diumenge a les 10 h. Les inscripcions es poden realitzar a la pàgina web del Campionat Maqui a un preu de 15 euros. El mateix dia també es podran realitzar inscripcions presencials amb un càrrec de cinc euros. El preu de la inscripció inclou, a part de la participació en la cursa, una samarreta de record i un gran esmorzar al local social de l'Ajuntament de l'Espunyola.
 

El Trail Els Tossals es va celebrar diumenge 15 de novembre. Foto: Marc Ribas.




El Campionat Maqui és un circuit que uneix curses d'entre 10 i 15 km del Bages i el Berguedà emulant la vida als boscos de desenes de maquis actius a la zona als anys 40 i 50 del segle passat. Enguany el campionat compta amb tres curses: la cursa de muntanya de Castelltallat, celebrada el 20 d'octubre; el Trail Els Tossals, que es disputarà el diumenge 3 de novembre; i la cursa de muntanya Bell Race, programada pel 24 de novembre i que determinarà els guanyadors de la general.