El Consell del Berguedà fa un curs sobre prevenció de l’extremisme violent gihadista

La sala de plens de l'ens comarcal ha acollit aquesta formació que ha aplegat personal de l'administració pública

Redacció
31 d'octubre del 2019
Personal de l'administració pública durant el curs per prevenir l'extremisme violent.
Personal de l'administració pública durant el curs per prevenir l'extremisme violent. | CC Berguedà
Personal de l'administració pública del Berguedà ha participat aquest dijous en una formació sobre prevenció de l’extremisme violent gihadista. L'acció formativa és organitzada per la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya i compta amb la col·laboració de la institució comarcal. "L'objectiu de la sessió ha estat conèixer l'entorn cultural i del procés de construcció d'identitat dels joves i el desplegament de les polítiques públiques de prevenció dels extremismes violents, que utilizen l'Islam com a excusa", han explicat fonts del Consell Comarcal del Berguedà.
 
Amb aquesta sessió els professionals poden entendre millor quins són els factors que poden conduir determinades persones a adoptar ideologies de caire extremista, i analitzar quines són les eines de les quals disposa l'administració local per tal d'evitar l’expansió d’aquestes ideologies. 
 
Aquest dijous 31 d'octubre la sala de plens del Consell Comarcal del Berguedà ha acollit aquesta formació que ha aplegat professionals de tots els àmbits.