L'Hospital Sant Bernabé acull per primera vegada alumnes de Medicina en pràctiques

Dos alumnes del grau de la UVic-UCC rebran a Berga coneixements de pràctica general de Medicina Interna, en els sistemes de cardiovascular, oncohematologia, nefrourologia i hepatodigestiu

30 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 20:04h
Un dels estudiants  amb la coordinadora de docència, la doctora Naiara Villalba.
Un dels estudiants amb la coordinadora de docència, la doctora Naiara Villalba. | HSB
L'Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga acull, per primera vegada, estudiants de Medicina en pràctiques, provinents de la Universitat de Vic - Universitat Catalunya Central (UVIC-UCC). Des del 15 d'octubre fins al 27 de novembre, dos estudiants de 3r de Medicina hi estan fent Pràctica Clínica. 

En aquest període de formació, tal com han explicat a NacióBerguedà fonts responsables del centre hospitalari de la capital berguedana, els dos joves rebran coneixements de pràctica general de Medicina Interna, en els sistemes de cardiovascular, oncohematologia, nefrourologia i hepatodigestiu. 

Dotze alumnes de tercer curs del grau de Medicina de la UVic-UCC han començat enguany les seves pràctiques a diferents hospitals i centres de primària del territori. La universitat ha donat el tret de sortida aquest 2019 a l'activitat docent del seu grau de Medicina que s'imparteix a la unitat docent territorial de Manresa. 

Un total de 31 estudiants de 3r curs assisteixen a classe a les noves instal·lacions, ubicades a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa. A partir del mes d’octubre, els estudiants han iniciat, així mateix, períodes de pràctiques als diferents centres de les institucions que formen aquesta unitat docent, que són la Fundació Althaia, l’Institut Català de la Salut, la Fundació Sant Andreu Salut, el Centre Sanitari del Solsonès, la Fundació Hospital Sant Bernabé de Berga, l’Hospital Transfronterer de la Cerdanya i l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell.
 
Arxivat a