La campanya solidària per l'Arlet posa a la venda 2.000 entrades pel concert dels Catarres

El 100 % de la recaptació del concert es destinarà a "Tot és possible" pel tractament de la petita berguedana afectada de càncer

29 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 15:03h
Imatge de la campanya per ajudar l'Arlet.
Imatge de la campanya per ajudar l'Arlet. | Carlos Bertrán - www.totespossiblearlet.com
La campanya "Tot és possible" que recapta fons per ajudar al finançament del tractament mèdic de la petita Arlet, afectada d'un neuroblastoma, ha posat ja a la venda les entrades pel concert del popular grup Els Catarres, que se celebrarà el 23 de novembre al pavelló d'esports de Sant Jordi de Cercs, a partir de dos quarts de 12 de la nit. Les 2.000 entrades disponibles es poden comprar a un preu de 15 euros al web www.entradium.com, però també Rock & Classics de Berga i a l'estanc Cal Melitón de Sant Jordi de Cercs. L'organització ha cregut oportú afegir l'opció de comprar les entrades a través d'Internet, per facilitar així la logística i l’accés a tothom qui hi vulgui assistir, ja que no hi haurà venda a taquilla i les entrades són limitades al màxim de capacitat del pavelló. 
 
La campanya, que impulsen les entitats del municipi de Cercs, amb el suport de l'ajuntament i la família de l'Arlet, va néixer per ajudar a l'Arlet a fer front  al neuroblastoma, un tipus de càncer infantil que pateix des de 2015. Actualment l'Arlet ha patit una recaiguda, la qual cosa canvia la situació pel que fa al tractament que s'havia previst al Memorial Sloan Kettering Cancer Centre de Nova York. No obstant això, l'organització i la família tenen clar que res no s'atura i per això continua la campanya i tots els actes que hi ha previstos, per seguir aportant aquest granet de sorra a la investigació de nous tractaments, tal com la família té previst fer. 
 
L'organització i la família han agraït especialment al grup la seva "solidaritat i implicació  des del primer moment que se'ls va proposar participar en la campanya. El 100 % de la recaptació del concert es destinarà a "Tot és possible". L'Arlet és fan dels Catarres, motiu pel qual el concert no només pot suposar un gran impuls econòmic a la causa, si no que serà un moment molt especial per la petita.  Els actes de la campanya que s’han fet fins ara han estat tot un èxit i l'organització espera que així sigui també amb el proper concert del grup Els Catarres i tots els propers que hi ha previstos, molts ells per les festes nadalenques.