SORTEIG Un dorsal per al Trail dels Tossals

NacióMuntanya sorteja una inscripció per a la cursa d'aquest diumenge 3 de novembre

Redacció
28 d'octubre del 2019
Torna el Trail dels Tossals
Torna el Trail dels Tossals | Josep Maria Montaner
Torna el Trail dels Tossals de l'Espunyola i NacióMuntanya t'hi convida. Aquest diumenge 3 de novembre es disputa aquest cursa ja clàssica per gaudir dels paisatges i l'entorn del Prepirineu berguedà. Enguany es torna als inicis i només es farà la clàssica pujada al Santuari dels Tossals, de 14Km (+700m), pujant pel Serrat de sant Salvador, amb unes vistes immillorables i baixant per Capolat cap al Serrat de Malla. Tot plegat acabarà amb un bon esmorzar amb botifarra, cansalada, seques i una cerveseta per recuperar les forces.

NacióMuntanya sorteja un dorsal del Trail dels Tossals de l'Espunyola. Per optar-hi, només cal omplir el següent formulari:



Bases del sorteig

- Els guanyadors obtindran un dorsal per al Trail dels Tossals.

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dimecres 30 d'octubre a les 23.59.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected].

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.