Carla Font i Lorena Medina, convocades amb la selecció catalana pel prestigiós Rose Bowl d'Anglaterra

També hi prendrà part la bagenca Andrea Carmona que, com les berguedanes, entrena amb el club Egiba de Manresa, conjunt que va guanyar el trofeu l'any passat

25 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 19:39h
Les tres gimnastes de l'Egiba que participaran al prestigiós campionat anglès.
Les tres gimnastes de l'Egiba que participaran al prestigiós campionat anglès. | Egiba
Tres gimnastes de l'Egiba, les berguedanes Carla Font, Lorena Medina, i la bagenca Andrea Carmona, s'han classificat per formar part de la selecció catalana de gimnàstica que participarà al prestigiós campionat The Rushmoor Rose Bowl de Gran Bretanya aquest cap de setmana del 26 i 27 d'octubre. Les gimnastes han hagut de superar diferents controls de preparació i prendran part de la competició britànica conjuntament amb Berta Pujadas del CN Granollers i Clàudia Villalba del Club Terrassa que entrenen al CAR de Sant Cugat del Vallès.

Es dona la circumstància que l'any passat l'equip de l'Egiba format per Lorena Medina, Mar Palliso, Laia Font, Berta Franquesa i Carla Font, ja van aconseguir guanyar la competició, si bé en aquesta ocasió les berguedanes competeixen amb la selecció catalana pel desitjat trofeu. La Rushmoor Rose Bowl és una competició internacional de referència a la Gran Bretanya que enguany arriba a la seva 38a edició. Les gimnastes catalanes viatjaran a la localitat britànica d’Aldershot, seu d’aquest tradicional esdeveniment de gimnàstica, per tal de tornar a competir contra equips d'arreu del món i gimnastes de primer nivell i intentar repetir èxit. 

L'Egiba passa un bon moment i disposa a hores d'ara de gimnastes que aspiren a guanyar-se el bitllet pels Jocs Olímpics de Tòquio. En aquest sentit, Carla Font que va aconseguir l'or en salt a l'últim campionat d'Espanya, va quedar-se només a un pas de participar en el mundial que es va celebrar recentment a Stuttgart i on l'equip finalment va assegurar-se la classificació per Tòquio.