Els beneficis del concert del Quartet Mèlt aniran a la compra d'un tot terreny pel Taller Coloma

L'objectiu és adquirir un vehicle que permeti el desplaçament dels jardiners de l'entitat social, quelcom ara mateix impossible per l'Associació Pro Disminuïts per la difícil situació econòmica

24 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 19:30h
Imatge promocional de Quartet Mèlt.
Imatge promocional de Quartet Mèlt. | Promocional
El Rotary Club del Berguedà destinarà els beneficis del concert del Quartet Mèlt al Taller Coloma. Es tracta de l'espectacle Imparables que els mediàtics Quartet Mèlt oferiran aquest diumenge 27 d'octubre, a les 6 de la tarda al Teatre Municipal de Berga dins de la nova programació escènica de tardor i hivern a la ciutat. 

L'obra repassa els darrers 100 anys d'història de Catalunya en 16 cançons. Els beneficis de la mateixa aniran destinats, segons han explicat fonts del Rotary, a "l'adquisició d'un vehicle tot terreny que permeti el desplaçament dels treballadors del Taller Coloma que fan tasques de manteniment de jardineria, i que actualment no es poden desplaçar per manca de cotxe" per la difícil situació econòmica de l'Associació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà (APDPB). 

El Quartet Mèlt és un grup vocal jove àmpliament conegut perquè va ser el guanyador del concurs musical de TV3 Oh happy day l'any 2015. A Imparables presenten un recorregut musical per la història musical del nostre país amb les cançons més emblemàtiques de cada època. El punt de partida són els Cors de Clavé, i es fa un repàs per diversos escenaris històrics entre els que s'inclouen els cabarets de Barcelona dels anys 20, la Catalunya republicana, la Guerra Civil, la vaga dels tramvies, la visita dels Beatles a la Monumental o els Jocs Olímpics de Barcelona del 1992.

Les entrades es poden reservar a l'Oficina de Turisme de l'Ajuntament de Berga o bé adquirir-les el mateix dia a les taquilles del Teatre Municipal a partir del les 16.00 h. El preu de l'entrada és de 18 euros. El Rotary Club del Berguedà també facilita la possibilitat de col·laborar amb la causa abonant una entrada en fila zero. És a dir, donant uns diners determinats encara que no es pugui assistir a l'obra. El número de compte per fer-ho es pot trobar en aquest enllaç. 

 
 
Arxivat a