Horrorland, escollit el «millor Halloween» de l'Estat per davant de Port Aventura i el Parque Warner

Els Pac Award han valorat "l'aposta revolucionària de terror intens" en un "nou format amb passatges i experiències úniques" i "potenciador turístic del seu entorn"

23 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 21:34h
Visitants el primer dia de la segona temporada d'Horrorland.
Visitants el primer dia de la segona temporada d'Horrorland. | Pilar Màrquez Ambròs
Horrorland Park, el primer parc del terror del sud d'Europa, ubicat a prop de la central tèrmica de Cercs (Berguedà), ha estat guardonat com a "millor Halloween" de tot l'Estat als 
PAC Awards 2019. El parc berguedà estava nominat a aquesta categoria conjuntament amb dos gegants de l'oci temàtic com Port Aventura i el Parque Warner de Madrid.

Els PAC Awards són els primers premis per a parcs d'oci que, defugint de criteris comercials, tenen en compte tant les opinions i comentaris de milers de visitants verificats com l'opinió d'un jurat d'experts, viatgers i influencers especialitzats en parcs d'oci. 

L'organització del premi ha valorat "l'aposta revolucionària de terror intens" que Horrorland presenta "en un nou format amb passatges i experiències úniques, ben executat i treballat, potenciador turístic del seu entorn".

Horrorland Park ha inagurat aquest octubre una segona temporada amb 18 dies de terror, adrenalina i diversió. El parc de terror ubicat a Cercs, als peus de l'antiga tèrmica, ofereix un total d'11 atraccions, 8 d'elles 100% noves. L'oferta de la nova temporada es complementa amb més animació de carrer, nous espectacles i una ampliació dels punts de restauració.