Graugés celebra la dotzena edició del Duatló Escolar del Berguedà

L'activitat tindrà lloc diumenge 27 d'octubre i està organitzada pel Consell Esportiu del Berguedà i el Club Triatló Berga

Redacció
23 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 11:50h
Duatló escolar del Berguedà (arxiu).
Duatló escolar del Berguedà (arxiu). | Consell Esportiu del Berguedà
El Consell Esportiu del Berguedà i el Club Triatló Berga organitzen la dotzena Duatló Escolar del Berguedà, al llac petit de Graugés. La cita serà diumenge 27 d'octubre a partir de dos quarts de 10 del matí.

La quitxalla podrà córrer a peu, realitzar la primera transició per agafar la bici i una segona transició per acabar amb la segona cursa a peu. Totes les distàncies estan adaptades a l'edat dels participants Les inscripcions es poden realitzar, a través de les escoles, a través d'aquest enllaç. 

Tots els participants rebran una aigua i una medalla. Per poder participar en totes les activitats és indispensable tenir la llicència de temporada del Consell Esportiu, de la qual només es pagarà quota una única vegada per temporada. Amb la targeta sanitària i 7 euros, es tramitarà la llicència el mateix dia. Al marge d'aquest fet, es cobrarà 3 euros pel dorsal i tots els diners recollits seran donats a la Marató de TV3 que enguany està dedicada a les malalties minoritàries.