Unes 300 persones participen en la segona Cursa de la Dona de Berga contra el càncer de mama

La iniciativa impulsada per Ginkgo ha obtingut bona participació malgrat el mal temps i el context polític de protestes arreu del país

21 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 12:56h
Segona Cursa de la Dona de Berga contra el càncer de mama.
Segona Cursa de la Dona de Berga contra el càncer de mama. | Ajuntament de Berga
La segona edició de la Cursa i Caminada Familiar de la Dona de Berga ha comptat aquest diumenge amb 300 participants. Dones, i també homes, de totes les edats s'han sumat de nou a la iniciativa de Ginkgo per donar suport a la lluita contra el càncer de mama i recaptar fons per a la investigació. 
 

Ginkgo - APAC del Berguedà és una associació de persones afectades de càncer que treballa per aconseguir la millora de l'atenció que reben els pacients i el seu entorn a l'hora d'afrontar les malalties oncològiques a través d'una actitud dinàmica i positiva. Enguany, Ginkgo ha celebrat els 10 anys de vida amb l'objectiu de continuar recaptant fons per a la investigació oncològica i donant suport als afectats. 

La meteorologia i el context polític de protestes a tot el país, eren factors que preocupaven l'organització de la Cursa de la Dona a l'hora d'aconseguir-hi una bona participació. No obstant això, malgrat que la pluja no ha perdonat i ha fet acte de presència a mig matí, l'esdeveniment s'ha tancat amb satisfacció. L'encarregat de donar el tret de sortida a la cursa ha estat Oriol Casanovas, cap d'investigació de l'Hospital Duran i Reynals. 

La cursa ha sortit aquest diumenge a les 10 del matí de la Font del Ros, i s'ha dirigit a la depuradora. D'allà ha resseguit la Serra de Noet fins a a Sant Bartomeu de la Valldan. La presidenta de Ginkgo, Aurora Fernández, ha agraït el suport rebut a l'ajuntament. Coincidint amb el Dia Muncial del Càncer de Mama, també per iniciativa de Ginkgo, i per segon any consecutiu, s'han il·luminat de color rosa la façana de l'Ajuntament de Berga. 
Arxivat a