La Festa Major de Cercs, més familiar i popular que mai

Un dels plats forts serà el sopar popular d'aquest dissabte amb l'actuació musical de la berguedana Laura Luceño

Redacció
19 d'octubre del 2019
Laura Luceño (a l'esquerra) actuarà al sopar popular de dissabte, una de les propostes estrella del cap de setmana.
Laura Luceño (a l'esquerra) actuarà al sopar popular de dissabte, una de les propostes estrella del cap de setmana. | Promocional
Cercs s'endinsa aquest cap de setmana en la seva festa major, que ha donat el tret de sortida a la programació aquest divendres amb una proposta plena d'enigmes: el joc d'escapada en viu o escape room "Víctima!" al Local Social. La de Cercs és la festa grossa més tardana de la comarca, de manera que es confon amb les festes del bolet que omplen d'activitats el Berguedà durant el mes d'octubre. Serà una festa més familiar i popular que mai. 

Aquest dissabte les activitats començaran a les 10 del matí amb el Concurs en Parella de Puzzles, al Local Social. A la tarda, a dos quarts de 4, hi haurà el Concurs de Botifarra i, a les 6, zumba i ball amb Rosa Romera i berenar per tots i totes, a la plaça de la Diputació. 

Un dels plats forts serà el sopar popular amb l'actuació musical de la berguedana Laura Luceño. El menú consistirà en amanida, botifarra, botifarra negra, cansada, beguda, postres i cafè, al Local Social, a partir de les 8 del vespre. El preu de l'àpat serà de 10 euros.

De cara a diumenge, el dia començarà amb una gimcana. A continuació hi haurà missa solemne i sardanes a la plaça de la Diputació, i a la tarda, el tradicional concurs de truc a Cal Comellas, on es repartiran diversos premis en la línia del dia anterior. La Festa Major acabarà amb l'actuació del grup "Sense Vergonya" al Local Social, amb l'espectacle "Cantada i Sainet: Ai, que ve la dona!". L'entrada per aquesta actuació, al Local Social, costarà 5 euros. La Comissió de Festes de Cercs organitza la programació amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cercs.
 

Consulta tots els actes de la Festa Major