El Casal Panxo suspèn els actes del seu 20è aniversari per la vaga i la situació del país

L'organització de l'esquerra independentista fa una crida a la participació de les mobilitzacions en defensa dels drets com a poble

Redacció
18 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 11:33h
Pati del Casal Panxo.
Pati del Casal Panxo. | Casal Panxo
Els actes previstos per aquest divendres i dissabte amb motiu dels 20 anys de trajectòria del Casal Panxo, queden anul·lats davant la vaga general convocada per aquest divendres i "com a conseqüència de la situació que s’està vivint", expliquen fonts de l'organització de l'esquerra independentista. 

"Davant les circumstàncies en què es troba el país, davant de la infàmia a la que ens condemnen com a poble, davant de les constants agressions que estem patint reiteradament des de fa molt de temps, agreujades en aquests darrers dies per una injusta sentència, pels empresonaments de companyes de lluita, per la dura i injustificada repressió exercida des de tots els cossos policials de les manifestacions que s'esdevenen arreu del territori, des del Casal Panxo hem decidit anul·lar els actes programats per la celebració del vintè aniversari que havien de dur a terme els dies 18 i 19 d'octubre", expliquen. Una decisió que, diuen, respon a la raó de ser del Casal Panxo: "No volem ser obstacle per a les mobilitzacions convocades ni per les que es pugui convocar els propers dies". 

"Considerem que la prioritat com a organització, en aquests moments i sempre, és la de donar suport i cridar a la participació activa a tota mena de manifestacions de reivindicació dels nostres drets com a poble i de denúncia i rebuig al règim que pretén fer-nos esclaus. Ser presents al carrer és i ha estat el nostre principal objectiu a l'hora de lluitar per l'assoliment de la llibertat dels Països Catalans. Si ens volen callades ens trobaran als carrers, la millor representació d'aquests 20 anys de lluita és la resistència. Aquest 18 i 19 d'octubre ens trobarem allà on més necessària és la nostra presència, enmig d'un poble que s'ha alçat per clamar que, si ens volen governar, serem ingovernables; que no som res si no som poble i no som res si no som lliures", afirmen. 
 
En la mateixa línia, des del Casal Panxo també es fa una crida a la participació de les mobilitzacions en defensa dels drets com a poble. 
Arxivat a