Antoni Biarnés insta els centres educatius de Berga a «sumar esforços»

El candidat per CiU creu que s'ha de dinamitzar el Consell Escolar Municipal perquè esdevingui una eina "útil"

Redacció
16 de març del 2015
Actualitzat a les 14:16h
El candidat de CiU a l'alcaldia de Berga, Antoni Biarnés, en un racó de la ciutat que aspira a governar
El candidat de CiU a l'alcaldia de Berga, Antoni Biarnés, en un racó de la ciutat que aspira a governar | Pere Gendrau
El candidat de Convergència i Unió (CiU) a l'alcaldia de Berga, Antoni Biarnés, considera que el servei educatiu de la ciutat milloraria amb un treball conjunt més coordinat i inclusiu dels diferents centres i agents implicats. Així ho ha a manifestat al darrer article del seu bloc personal, en què insta les escoles de la capital a “sumar esforços i treballar conjuntament” alguns aspectes de l'atenció a la diversitat. 

En aquest punt, l'alcaldable precisa que tots els centres “ja estan fent coses” tot i que “seria bo anar més enllà”. Alhora, afirma que seria útil dinamitzar el Consell Escolar Municipal per millorar l'atenció a la diversitat a l'aula, fomentar els hàbits d'estudi, buscar maneres de motivar els alumnes i desenvolupar en major grau les capacitats d'aquells nois i noies amb més potencial. Com a referent d'aquestes tasques, Biarnés ha posat l'exemple el Programa Èxit del Consorci d'Educació de Barcelona, i ha precisat que, en el cas berguedà, hauria de ser un programa de ciutat amb la implicació de tots els actors educatius, així com d'entitats que treballen per a objectius semblants com ara Caritas, Creu Roja o algunes acadèmies. 

En conjunt, una reflexió sorgida de la visita als centres i equips directius de les escoles i instituts de Berga, en els quals, segons Biarnés, les sensacions “són molt positives”. En tots els casos, considera que s'està fent bona feina i, tant la direcció com el professorat, tenen interès per innovar i millorar. En aquest sentit dóna "bona nota" als centres berguedans.
Arxivat a