El Consell atén més de 1000 consultes sobre la tramitació de beques per als estudis postobligatoris

Fonts de l'ens han explicat que preveuen que, a final d'any, es comencin a tenir les primeres resolucions

Redacció
17 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 11:23h
Oficina Jove del Berguedà.
Oficina Jove del Berguedà. | CC Berguedà
El Consell Comarcal del Berguedà ha atès 1.073 consultes sobre la tramitació de beques per als estudis postobligatoris, aquesta xifra suposa un increment respecte el 2018, on es van atendre 908 consultes i tràmits. Fonts de l'ens han explicat que preveuen que, a final d'any, es comencin a tenir les primeres resolucions.

La majoria de tràmits i consultes s'han fet a l'Oficina Jove del Berguedà, espai compartit pel personal tècnic de Joventut del Consell Comarcal i l'Ajuntament de Berga. A més de l'atenció a l'Oficina Jove del Berguedà, en aquesta qüestió, també s'ha fet atenció personalitzada, en diverses sessions, a l'Institut l’Alt Berguedà (Bagà) i a l'Institut Pere Fontdevila (Gironella).

A final de curs (maig i juny), es fan xerrades als centres de secundària explicant les ajudes i beques a les quals poden optar els estudiants i explicant que, a principis de curs, hauran de tramitar les sol·licituds. Es tracta d'un servei que forma part de l'acompanyament que des de l’Oficina Jove s'ofereix als joves de la comarca en la seva etapa educativa