VÍDEO Els Castellers de Berga descarreguen el desè 3 de 7 de la temporada

La propera actuació dels berguedans serà el dissabte 26 d'octubre, a la Plaça Viladomat de Berga, juntament amb Tirallongues de Manresa i la Jove de Barcelona

Redacció
14 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 11:05h
Actuació dels Castellers de Berga a Sabadell.
Actuació dels Castellers de Berga a Sabadell. | Castellers de Berga


Els Castellers de Berga han descarregat el desè 3 de 7 de la temporada. Els berguedans han actuat a Sabadell, a casa dels seus padrins. Dissabte 12 d'octubre, els Castellers de Berga no han faltat a la cita a la Plaça Doctor Robert, en el marc de la diada de vigílies de la diada dels Castellers de Sabadell. 

Els berguedans han actuat al costat dels seus padrins, els Castellers de Sabadell, però també dels Castellers de Santpedor i dels Castellers de Montcada i Reixac.
 
Els Castellers de Berga han descarregat per segona actuació consecutiva el 3 de 7. Ha estat el desè descarregat de la temporada. A Sabadell, també hi han descarregat el 4 de 6 amb agulla i el 4 de 6. Els Saballuts han descarregat el 5 de 7, el 7 de 7 i el 4 de 7. Els de Santpedor i Montcada han fet castells de 6 pisos.
 
La propera actuació dels berguedans serà el dissabte 26 d’octubre, a la Plaça Viladomat de Berga, juntament amb Tirallongues de Manresa i la Jove de Barcelona. Després d'aquesta diada també s'ha organitzat un concert on destaca l'actuació de The Gramophone Allstars Big Band. Les dues últimes actuacions de la temporada seran a Manresa el 3 de novembre i a Vic el 10 de novembre.