Cultura

Deu activitats gratuïtes per descobrir el patrimoni aquest cap de setmana

Municipis de tot el país (i també del Berguedà) participen de divendres a diumenge en les Jornades Europees de Patrimoni

per Sergi Garcia, 11 d'octubre de 2019 a les 11:06 |
Cartell de les Jornades Europees de Patrimoni | Generalitat de Catalunya
Com cada tardor, un any més se celebren al conjunt del continent les Jornades Europees de Patrimoni. A Catalunya, enguany s'han organitzat de l'11 al 13 d'octubre. Municipis d'arreu del territori s'afegeixen a l'esdeveniment i NacióDigital n'ha seleccionat deu activitats gratuïtes per descobrir el patrimoni català.

Entre les activitats programades hi ha visites guiades, representacions teatrals, concerts, exposicions... A banda de les deu propostes de NacióDigital, pots consultar totes les activitats a l'agenda en línia de les Jornades Europees de Patrimoni.

El Berguedà acull, com a plat fort, el recorregut naturalista pel Grau del Gat seguint les petjades dels antics dinosaures, el diumenge 13 d'octubre, a Fígols. Però, a més, ofereix altres activitats.

Durant el cap de setmana s'oferiran, per exemple, visites culturals gratuïtes a Cal Pons, El Castell Templer i l'Ametlla de Merola (Puig-reig), al Centre Medieval i dels Càtars de Bagà (Bagà), al jaciment del Castell de Guardiola (Guardiola de Berguedà), a l'exposició Centenari Güell "El màgic món del carrilet" i al monestir de Santa Maria de Lillet (La Pobla de Lillet), al pont vell d'Orniu, al Molí de Minoves, a l'Església de Sant Vicenç d'Obiols i a Santa Maria d'Avià (Avià). Pots consultar el dia de visita i els horaris en aquest enllaç. 

 

 

Participació