Berga posa en marxa una ruta de tapes que lliga la gastronomia del bolet i la pintura de Joan Ferrer

Cadascun dels 10 bars i restaurants participants oferirà una tapa amb el nom d'un quadre del pintor Joan Ferrer

09 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 14:43h
Presentació de la Tapa Bolet al passeig de la Indústria.
Presentació de la Tapa Bolet al passeig de la Indústria. | Pilar Màrquez Ambròs
Berga Comercial organitza la Tapa Bolet, una ruta de tapes per 10 establiments de la ciutat que es proposa omplir la ciutat els últims tres caps de setmana d'octubre. Famílies, parelles i grups d'amics podran visitar cada bar i restaurant fins el 27 d'octubre i tastar una tapa boletaire per un preu que se situarà al voltant de 2 euros i mig.

El president de Berga Comercial, Xavi Orcajo, la regidora de Promoció Econòmica, Roser Rifà, i Ermínia Altarriba, en nom de l'exposició Antològica Joan Ferrer, han presentat aquest dimecres la Tapa Bolet en roda de premsa. 

Les persones que facin aquesta ruta i segellin la seva butlleta participaran al sorteig de dos sopars, un kit boletaire, una obra damunt de paper del pintor berguedà Joan Ferrer i dues entrades per a l'activitat "Parli la llum. Experiència immersiva" de l'exposició antològica de l'artista.

Per entrar al sorteig, caldrà segellar cadascuna de les caselles corresponents als 10 bars i restaurants de la Tapa Bolet. Però també visitar l'exposició de Joan Ferrer al convent de Sant Francesc on caldrà marcar l'onzena casella. 

Els bars i restaurants participants a la ruta seran el Corpus, Cal Blasi, el Cafè Jazz, la Braseria Ski, el Bar Pepe, el Bar la Lluna, el Frankfurt Rosberg, el Frankfurt Munich, el Frankfurt Berga i el Dickens. Cadascun d'ells oferirà una tapa que portarà el nom d'un quadre de Joan Ferrer. En aquest sentit, Ermínia Altarriba ha explicat que "la Tapa Bolet vol enllaçar la gastronomia i la cultura". 

El president dels comerciants, Xavi Orcajo, ha explicat que la iniciativa busca "incentivar les activitats d'oci i desmentir el mite que a Berga no s'hi fa res a la nit". "Nosaltres proposem aquesta iniciativa per sortir a voltar per Berga a fer tapes de bolets amb els amics", ha dit Orcajo.  
 
La regidora de Promoció Econòmica, Roser Rifà, ha subratllat el valor d'aquesta proposta, que és capaç "de treure els bolets del bosc i acostar-los a la gent".
 

Les tapes que es podran tastar a Berga els tres últims caps de setmana d'octubre. Foto: Pilar Màrquez Ambròs

Arxivat a