El Concurs d’Idees Emprenedores del Berguedà incrementa els premis per a l'edició 2019

L'Agència de Desenvolupament donarà continuïtat al format adoptat l'any passat, a través d'un programa de televisió que s'emetrà per Televsió del Berguedà

Redacció
07 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 17:23h
Els guanyadors del Concurs d'Idees Emprenedores 2018 (arxiu).
Els guanyadors del Concurs d'Idees Emprenedores 2018 (arxiu). | ADBerguedà
L'Agència de Desenvolupament del Berguedà posa en marxa el Concurs d'Idees Emprenedores 2019, que es presenta amb un augment dels premis i donant continuïtat al format televisiu que es va iniciar en l'edició anterior a través de Televisió del Berguedà.
 
El certamen segueix comptant amb el patrocini de La Caixa, la qual ha augmentat la seva aportació de 4.500 euros fins als 6.500 euros, i amb la col·laboració de moltes entitats i empreses que aposten per l'emprenedoria Berguedana i fan possible la realització del concurs. 
 
D'aquesta manera el primer premi rebrà un total de 8.100 euros, dels quals 3.000 euros seran en metàl·lic i 5.100 euros en serveis que faciliten el desenvolupament del negoci. El segon premi, un total de 5.100 euros (2.000 euros en metàl·lic i 3.100 en un paquet de serveis); el tercer premi, 4.000 euros (1.000 euros en metàl·lic i 3.000 euros en un paquet de serveis); i, finalment, hi haurà el premi de votació popular que s'emportarà 500 euros en metàl·lic.
 
En l'edició d'enguany es donarà continuïtat al format adoptat l'any passat, que té com a punt de partida un programa de televisió. El concurs es portarà a terme a través de Xarxa TV, en format de programa diari, on cada emprenedor disposarà de 20 minuts per explicar el seu projecte emprenedor. Com a novetat en el desenvolupament televisiu, les filmacions del programa es desenvoluparan en part a les instal·lacions dels emprenedors, fet que aproximarà a l'espectador a la realitat del dia a dia dels diferents emprenedors. 
 
L'altra part de cada programa s'enregistrarà al plató de la Televisió del Berguedà, on hi haurà representants d'empreses reconegudes a nivell comarcal i un emprenedor que ha guanyat una de les passades edicions del certamen. Aquest format, permetrà donar molta més notorietat i visibilitat als emprenedors. 
 
Totes les candidatures es presentaran en una única categoria de Premi Emprenedor que guardona els projectes d'empresa més viables, innovadors i amb major potencial de creixement. Dins aquesta categoria, hi haurà dos tipus de premis, els atorgats pel jurat i l'atorgat pel vot popular a través d'Internet a través de Regió7.
 
Aquesta iniciativa s'emmarca dins el treball de l'Agència de continuar sensibilitzant, fomentant i impulsant l'emprenedoria i creació d'empreses a la comarca.

El termini de presentació de candidatures s’estén fins al 18 de novembre i tota la informació: bases, inscripcions i registre està disponible a la web de l’ADBerguedà
Arxivat a