Sant Julià de Cerdanyola prepara la segona edició de la Fia Trail

Es tracta d'una cursa de muntanya amb dues distàncies, una de 37 quilòmetres i una de més curta de 16 quilòmetres que es farà el diumenge 27 d'octubre

Redacció
07 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 10:32h
Presentació de la segona Fia Trail a Sant Julià de Cerdanyola.
Presentació de la segona Fia Trail a Sant Julià de Cerdanyola. | Cedida
Sant Julià de Cerdanyola prepara la segona edició de la Fia Trail, cursa de muntanya que recorre els camins i corriols del Catllaràs i que se celebrarà el diumenge 27 d’octubre.
 
Amb la presència de l'alcalde, Agustí Elias, el regidor d’Esports Carles Monforte i el director de cursa Marc Ràfols, s'han donat a conèixer els detalls de la prova. Agustí Elias ha destacat l’aposta de l’ajuntament per la Fia Trail. El suport de l’Ajuntament de Sant Julià de Cerdanyola, va més enllà de col·laborar en una prova esportiva: "pretén lligar esport amb la descoberta del territori", ha dit. 
 
Per la seva banda, Carles Monforte i Marc Ràfols han repassat els precedents de la primera edició i han detallat les qüestions més tècniques, així com la bellesa natural de l'itinerari.  Es tracta d'una cursa de muntanya amb dues distàncies, una de 37 quilòmetres i una de més curta de 16 quilòmetres. L'organització regalarà una samarreta a tots els participants i en acabar se celebrarà una botifarrada popular.