Cultura

Un espectacle de música gospel, plat fort de les Festes d'Octubre de Serrateix

La cita és dissabte a les 9 del vespre a l'Església del Monestir de Santa Maria

per Pilar Màrquez Ambròs, Berga | 5 d'octubre de 2019 a les 10:35 |
Ramon Escalé dirigeix 'The Gospel Celebration'.
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 d'octubre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Serrateix celebra aquest cap de setmana les seves Festes d'Octubre. El més destacat és l'espectacle de música "The Gospel Celebration" amb Esclat Gospel Singers, sota la direcció de Ramon Escalé. La cita és a les 9 de la nit a l'Església del Monestir de Santa Maria de Serrateix. En sortir, a la plaça, hi haurà foc, torrades i vi bo.

 

El Patronat d'Amics de Serrateix organitza la festivitat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Viver i Serrateix. 
 
El diumenge 6, a les 12 del migdia, se celebrarà la missa commemorativa de la fundació del monestir, presidida pel mossèn Climent Forner, rector de Serrateix, Viver i Sant Joan des de fa 30 anys. La missa estarà amenitzada pel Grup Vocal V9 de Viladomiu Nou. Després, a dos quarts de 3, al Palau de l'Abat, hi haurà un dinar popular. 


Les festes d'octubre són la celebració del mil·lenari del monestir de Serrateix, que va commemorar-se el 1977. Des de llavors, cada any, es fa una festa per celebrar aquesta efemèride.  

 

Participació