La Festa Major del Roser de la Pobla aposta per la música i els actes familiars

L'acte més esperat de dissabte, per a molts vilatans, serà la proclamació de la Pubilla i l'Hereu de la Pobla de Lillet, a les 7 al pavelló

Redacció
04 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 15:26h
Vista de la Pobla de Lillet.
Vista de la Pobla de Lillet. | Tren del Ciment
Un repic de campanes i una tronada donaran el tret de sortida aquest divendres, a les 10 del vespre, a la Festa Major de la Pobla de Lillet, que es fa coincidint amb la celebració de la Mare de Déu del Roser i que és una de les més tardanes de la comarca. Al vespre, també hi haurà corretasques i gimcana amb la xaranga Els Entrompats. I a dos quarts d'1 de la matinada, començarà el final de festa de divendres amb Dj Afrika al pavelló. 

La festa aposta enguany per la música i els actes familiars. Un cop endinsats en dissabte, la celebració començarà a les 12 del migdia amb vermut i l'espectacle -concert amb Jaume Barri al pavelló. A les 3 de la tarda, a la Llar, hi haurà el clàssic concurs de botifarra. Més tard, es farà la 25a Escalada Ciclista a Falgars que organitza Amics del Ciclisme Lillet, i a les 6 de la tarda, l'esport continuarà sent igualment protagonista amb un partit de tennis taula al centre cívic entre el Club de Tennis Taula Lillet i el Club de Tennis Taula Prat de Llobregat. 

L'acte més esperat de dissabte, per a molts vilatans, serà la proclamació de la Pubilla i l'Hereu de la Pobla de Lillet, a les 7 de la tarda al pavelló. Enguany, a més, se celebrarà la Festa Fluor Juvenil, a la Flor amb una barra sense alcohol, de dos quarts de 9 a les 10 del vespre de dissabte. 

El concert jove oferirà, a partir de la mitjanit, les actuacions dels grups El Kiwi & La Tropikal Band, The Thug Life i Dj Lins. A més, hi haurà instal·lada una carpa lila contra les agressions sexistes, a  càrrec del Consell Comarcal del Berguedà i la Diputació de Barcelona. 

Diumenge 6 hi haurà sardanes a la plaça de l'Ajuntament, al migdia, a càrrec de la Cobla Pirineu i com a commemoració a l'1 d'octubre. També hi haurà vermut musical i Jocs de la Diputació, al pati de l'Escola. A les 5 de la tarda, a més, es farà l'acte poèticomusical sobre Joan Vinyoli, a la Flor. Durant el cap de setmana es podrà realitzar, així mateix, la "Ruta Poètica Vinyoli" pels carrers de la vila. Una activitat que organitza el Centre d'Estudis Lillet. 

A les 7 de la tarda hi haurà concert de tarda amb l'orquestra Venus, al pavelló. Amb berenar-sopar, a la mitja part, i gran ball de festa major. 

Pel que fa a dilluns 7, es faran tallers de ioga al Castell, a les 10 del matí; i ballada de sardanes, a les 12 del migdia. A la tarda, a les 5, hi haurà espectacle pels infants i la gent gran amb Fefe i Companyia, al Teatre de la Residència. I després, xocolatada per a tothom.

A les 8, finalment hi haurà sopar de festa major al pavelló, i a continuació, gran ball de Tornaboda amb el grup Almas Gemelas. 

"Aquest any hem intentat fer la millor festa major possible dins les possibilitats econòmiques de la Pobla i hem intentat pensar amb tothom: petits i grans", han explicat fonts del nou equip govern d'Esquerra que s'ha estrenat enguany en l'organització de la celebració després de guanyar les eleccions el 26-M. "Ens fa especial il·lusió la programació d'alguns actes que podrem compartir amb els residents de la Residència d'Avis. És per això que les sardanes de diumenge de festa major les ballarem al pati de l'escola, un espai on els residents s'hi poden atansar més fàcilment", han apuntat. D'altra banda, segons han recalcat, l'espectacle de dilluns, amb Fefe i Companyia, es farà dins de la mateixa residència. 
 

Consulta els actes de la Festa Major del Roser de la Pobla de Lillet

Arxivat a