Porta a porta

La recollida porta a porta tindrà alteracions a Bagà, amb motiu de l’Ultra Pirineu

S'ha marcat una zona 0 on no hi haurà recollida ni dissabte ni diumenge

per NacióBerguedà , 2 d'octubre de 2019 a les 10:50 |
Porta a porta a Bagà. | Pilar Màrquez Ambrós
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 d'octubre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El cap de setmana del 5 i 6 d’octubre, hi haurà algunes modificacions en el sistema de recollida de residus. Amb motiu de la Salomon Ultra Pirineu, es preveu que milers de corredors i acompanyants passin per Bagà durant el cap de setmana. Els carrers de Bagà també patiran alteracions de trànsit. Per aquests motius, s’apliquen algunes modificacions a la recollida de residus.
 
Per una banda, s'ha marcat una zona 0 on no hi haurà servei de recollida porta porta ni el dissabte 5 ni el diumenge 6 d’octubre. És la zona compresa entre la Plaça Galceran de Pinós, Plaça Catalunya i Plaça Raval, el nucli on hi ha les sortides i arribades de les curses. A la resta del municipi, el dissabte la recollida porta a porta (fracció orgànica com cada dissabte) començarà a les 9 del matí i no a les 6 com habitualment. El diumenge (fracció envasos com cada diumenge) no hi haurà variacions.
 
Per altra banda, durant els dies de la cursa es col·locaran contenidors a diversos punts de Bagà. Seran contenidors de les fraccions orgànica, envasos i resta. L'únic contenidor de paper/cartró estarà situat al Pavelló Municipal. Les illes de contenidors es retiraran una cop finalitzat l'esdeveniment.

Aquestes illes de contenidors seran al carrer Mossèn Jaume, avinguda Reina Elisenda, Camp de futbol, Pavelló Municipal, Pàrquing Àrea Tancada (Àrea emergència), piscina i Casal d’avis. 

 

Mapa on queda marcada la zona 0 del porta a porta i les illes de contenidors. Foto: CC Berguedà

 

Participació