Municipis

La Llar de Gironella presenta una guia amb totes les activitats del curs 2019-2020

Les inscripcions a les activitats ja estan obertes

per NacióBerguedà, 1 d'octubre de 2019 a les 16:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 d'octubre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Imatge de Gironella (arxiu). Foto: Fototeca.cat


El Casal "La Llar" de Gironella és un espai de participació ciutadana que ofereix activitats lúdiques, esportives, cursos, xerrades i tallers de diversos àmbits, des de temes de salut, fins a consum, adreçats a tots els ciutadans de la vila. L'espai, que va entrar en funcionament fa 9 anys, presenta per primera vegada una guia amb totes les activitats que es realitzaran el curs 2019/2020.
 
La regidora d’Atenció a les Persones, Teresa Terricabres, destaca que, des de l'ajuntament, es treballa perquè el Casal "La Llar" esdevingui un espai de participació i referència per als gironellencs i gironellenques. Terricabres també remarca que l'àrea d'Atenció a les Persones de la vila es centra en atendre les necessitats "de tots els col·lectius" i optimitzar les oportunitat de salut dels vilatans. És per això que, després d'estudiar propostes de millora, aquest curs com a novetat alguna de les activitats també s'oferiran a les colònies.
 
Terricabres explica que s'ha treballat per poder oferir una guia que inclou totes les activitats previstes pel curs 2019-2020, i se separa en quatre grans blocs: tallers, xerrades informatives, activitats permanents i serveis de La Llar. La regidora afirma que les activitats estan adreçades a tots els públics, tot i que els pensionistes de més de 55 anys tenen prioritat en la inscripció i gaudeixen de preus reduïts. Les inscripcions a les activitats ja estan obertes
 
El Casal "La Llar" es va estrenar l'any 2010, i l'any 2017 es va completar la segona fase d'actuació per reformar l'espai. Els últims anys els nombre d'usuaris ha anat augmentant fins arribar als més de 450 usuaris entre activitats,  xerrades i tallers.

La guia amb totes les activitats es pot consultar a través d'aquest enllaç.

 

Participació