VÍDEOS La Farsa aplega més d'un miler d'espectadors en dos caps de setmana

La programació continua el 4 d'octubre amb "Bollywood, Bombay, Barcelona" amb Duo Fàcil integrada per tres joves actors, un d'ells Francesc Marginet

01 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 16:26h
'El mètode Grönholm' van congregar més de 500 espectadors a la platea del teatre.
'El mètode Grönholm' van congregar més de 500 espectadors a la platea del teatre. | La Farsa
Més d'un miler d'espectadors han vist en les darreres dues setmanes les estrenes teatrals de l'Agrupació Teatre La Farsa a Berga.

El 21 i 22 de setembre va ser el torn d'Un fantasma a casa, sota la direcció d'Angelina Villella. Gairebé 600 espectadors van veure aquesta comèdia a les representacions de dissabte i diumenge al Teatre Municipal de Berga. La interpretació de la Farsa va comptar amb un repartiment jove format per Rosa Massaguer, Anna E. Puig, Èric Calderer, Alba Martínez, Marta Robert, Josep Maria Suades i Eva Corominas. 

El darrer cap de setmana, amb El mètode Grönholm, la Farsa va portar més de 500 espectadors a la platea del teatre. En aquest cas, amb una obra interpretada per Marc i Cesc Marginet, Ferran Pujols i Laura Corominas. 

La programació teatral de tardor continua a Berga el 4 d'octubre amb Bollywood, Bombay, Barcelona, amb Duo Fàcil, integrada per tres joves actors, un d'ells Francesc Marginet, qui també és membre de La Farsa.

A Bollywood, Bombay, Barcelona, tres ballarins de Bombai arriben a Barcelona a la recerca d'una vida millor i s'enfronten a totes les peripècies que suposa aquest xoc cultural. Des del seu petit pis recordaran tot allò viscut al seu país. Inspirats en el més pur estil de Bollywood, l'obra s'aproxima al drama de la migració, des d'una mirada càlida i amable; i amb una combinació de músiques, balls i colors. "És una proposta còmica però a la vegada tendra que ha recorregut diverses ciutat de l'Estat i que està pensada per un format més petit, de manera que hem de veure com s'adapta al Teatre Municipal", en paraules d'Angelina Vilella.

A més, Un fantasma a casa es podrà tornar a veure el diumenge 13 d'octubre al Local del Blat, a Gironella.





 
Arxivat a