S’obre la convocatòria del 13è Concurs de Fotografia del Berguedà

Les fotografies es poden presentar fins el 10 de novembre únicament per correu electrònic i cada categoria compta amb una dotació econòmica de 360 euros

Redacció
25 de setembre del 2019
Actualitzat a les 17:31h
El Premi Berguedà 2018 va ser per Jaume Cusidó, per la fotografia 'Horitzons entre llums'.
El Premi Berguedà 2018 va ser per Jaume Cusidó, per la fotografia 'Horitzons entre llums'. | CC Berguedà
El Berguedà ha obert ja la nova convocatòria per al Concurs de Fotografia Memorial Joan Ribera Fornells que enguany arriba a la seva tretzena edició. Fins el 10 de novembre es poden presentar els treballs en les tres categories del certamen: millor fotografia captada al Berguedà, millor fotografia captada a Guardiola de Berguedà i millor fotografia temàtica relacionada amb el patrimoni industrial de la comarca. 
 
La primera categoria del concurs engloba el Berguedà en qualsevol dels seus aspectes, considerant especialment "les imatges que puguin transmetre alguns dels seus trets característics", segons fonts de l'organització. Així mateix, l'Ajuntament de Guardiola de Berguedà atorga també un premi a la millor fotografia presa dins del seu terme municipal, atenent la naturalesa guardiolenca de Joan Ribera. La tercera és una categoria temàtica, i premia fotografies relacionades amb el patrimoni industrial de la comarca en un sentit ampli.
 
Els premis – de 360 euros cadascun – estan dotats pel Consell Comarcal del Berguedà i l'Ajuntament de Guardiola de Berguedà. Les fotografies es poden presentar fins el 10 de novembre, únicament per correu electrònic. En aquest sentit, s'han d’enviar a [email protected]. L'acte per fer públic el veredicte del jurat i procedir al lliurament de premis es farà el divendres 6 de desembre al Monestir de Sant Llorenç de Guardiola de Berguedà, a les 12 del migdia.
 
El concurs està organitzat per l'Arxiu Comarcal del Berguedà, té el reconeixement de la Federació Catalana de Fotografia i compta, a més, amb la col·laboració de l'Agrupació Fotogràfica Tallers d'Arts i Oficis.

Bases del XIII Conccurs de Fotografia del Berguedà