«Joc de cartes» busca al Berguedà el millor restaurant de fonda rural

Quatre establiments de la comarca s'enfronten aquest dimecres en un nou capítol del programa de TV3

Redacció
23 de setembre del 2019
Actualitzat el 25 de setembre a les 22:54h
'Joc de Cartes' visita el Berguedà.
'Joc de Cartes' visita el Berguedà. | CCMA
"Joc de cartes" de TV3 buscarà descobrir el millor restaurant de fonda rural del Berguedà en el capítol d'aquest dimecres (22.30 hores). El primer restaurant que visitaran serà Cal Batista, un establiment capitanejat per Dani Pardo, que ha canviat els plats de discjòquei pels plats de menjar. Després es desplaçaran fins a l'Hostal Pedraforca, on Clàudia Matamala, un pur nervi,  ensenyarà que per funcionar bé cal ser a tot arreu, segons explica la televisió catalana en un comunicat. Tot seguit, el programa s'acostarà a l'Hotel Jou de la mà de Jairo Acebillo, un restaurador que assegura que jugant al Risk no té rival. Finalment, Josep Orriols de l'Hostal Les Fonts mostrarà que la tradició és un valor afegit en qualsevol negoci. Tot plegat supervisat i amenitzat pel presentador Marc Ribas.
 
El programa
 
"Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina, i d'una zona determinada, s'enfrontaran entre si per aconseguir ser el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local. El programa també buscarà quin dels 4 establiments participants en cada capítol és el més sostenible i el que fa un ús més eficient de l'aigua, que es convertirà en el guanyador del Segell Blau d'Agbar.
 
Amb aquesta tercera temporada, "Joc de cartes" haurà emès més de 60 programes, haurà visitat les 42 comarques catalanes i hi hauran participat més de 200 restaurants.