Municipis

Gironella cobrirà les grades del camp de futbol municipal

La marquesina es construïrà en els propers mesos

per NacióBerguedà, 18 de setembre de 2019 a les 14:11 |
L'actuació dona resposta a les peticions del Club Futbol Atlètic Gironella. | AjGironella
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de setembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El camp de futbol municipal de Gironella estrenarà al llarg d'aquesta temporada una marquesina a la zona de les grades perquè els espectadors puguin aixoplugar-se en cas de pluja. A principis de mes l'ajuntament va anunciar la licitació de les obres per valor de 17.506,71 euros, que inclou la fonamentació, l'estructura, la coberta de xapa d'acer, i la pavimentació de formigó.  

Aquesta és la segona gran actuació que es fa enguany al camp de futbol. A la primavera es van fer millores a la gespa artificial, amb un tractament específic per redistribuir el cautxú i pentinar l'herba.
 
El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Gironella, Miquel Serra, ha explicat que aquesta actuació dona resposta a les peticions del Club Futbol Atlètic Gironella i als usuaris de l'equipament. Serra també ha destacat que des del consistori es treballa per continuar millorant els equipaments esportius, i que en els propers mesos també s'instal·larà calefacció al pavelló esportiu municipal.

 

Participació