La Salomon Ultra Pirineu es retransmetrà en directe per TV3

La Sky Pirineu, que forma part de la Copa del Món de Skyrunning i de les Golden Trail National Series, comptarà amb corredors d’elit com Yngvild Kaspersen, Holly Page, Rémi Bonnet, Marco de Gasperi o Stian Angermund-Vik

Redacció
17 de setembre del 2019
Actualitzat a la 13:29h
Una corredora de l'Ultra Pirineu en l'edició passada.
Una corredora de l'Ultra Pirineu en l'edició passada. | Josep M. Montaner
El proper 5 d’octubre la Sky Pirineu, de 36 quilòmetres i 2.600 metres de desnivell, nova cursa nascuda aquest any en el marc de la Salomon Ultra Pirineu, penúltima prova de la Copa del Món de Skyrunning i última prova de les Golden Trail National Series, serà retransmesa en directe per TV3.

L’aposta de la televisió catalana per l’emissió d’una de les curses de la Salomon Ultra Pirineu dona encara més valor a la cita, una de les més emblemàtiques i importants tant a nivell nacional com internacional.

L’emissió de la prova per TV3 s’iniciarà a les 10 del matí, moment en què els primers corredors estaran encarant els últims metres abans d'arribar al Refugi del Niu de l'Àliga, situat al cim de la Tossa d'Alp (2.536 m), i finalitzarà a les 14h. 
 
“Per la Salomon Ultra Pirineu aquesta emissió en directe suposa un repte molt gran que encarem amb molta il·lusió”, assenyala David Prieto, director de la cursa. “Que una cadena pública aposti per fer un directe de la Salomon Ultra Pirineu demostra el gran salt que ha fet aquest esport posicionant-se als mitjans, estem segurs que l’audiència gaudirà molt de l’espectacle i de veure els millors trail runners del món competint en un dels paratges més bonics del nostre país”, declara.
 
La retransmissió estarà liderada pels periodistes Marc Negre i Josep Maria Puig, acompanyats de l’anàlisi tècnica del corredor de muntanya Marc Pinsach i es podrà seguir també per la web de TV3 i amb l’etiqueta #UltraPirineuTV3. 
 
La Salomon Ultra Pirineu tindrà lloc del 4 al 6 d’octubre al Parc Natural del Cadí-Moixeró i és un dels esdeveniments de trail running amb més renom del país. El formen sis curses: l’Ultra Pirineu, la Sky Pirineu, la Trail Pirineu, la Mitja Pirineu, la Nit Pirineu i la Pirineu XS, i compta amb 4.000 participants de fins a 50 països. Enguany a la Sky Pirineu hi haurà un alt nivell de corredors i comptarà amb la presència de l'espanyol Pablo Villa, la noruega Yngvild Kaspersen, la britànica Holly Page, la catalana Gisela Carrión, el suís Rémi Bonnet, el noruec Stian Angermund-Vik, l’italià Marco de Gasperi o el japonès Ruy Ueda, entre d’altres.