Esquerra Berga demana la retirada de les ordenances de l'ordre del dia

Els republicans argumenten en un comunicat que des de la CUP "no han tingut la deferència de negociar amb tots els regidors de l'oposició" i "no s'han presentat els estudis econòmics ni prou informació"

12 de setembre del 2019
Actualitzat a les 11:47h
Imatge del ple de Berga (arxiu).
Imatge del ple de Berga (arxiu). | Pilar Màrquez Ambròs
El grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Berga demanarà aquest vespre, al plenari municipal, la retirada del punt que pretén aprovar un seguit d'ordenances per la ciutat. El motiu de la petició rau, segons argumenten els republicans, en què des de l'executiu local "no han tingut la deferència de negociar conjuntament amb tots els regidors de l'oposició aquestes ordenances" i en el fet que "no s'han presentat els estudis econòmics ni prou informació".
 
El grup d'Esquerra Berga reitera en una nota de premsa "la falta de diàleg, negociació i acord" que la CUP manté "amb els temes importants". Els regidors esperen que aquesta legislatura l'equip de govern "corregeixi aquesta mancança", per així "poder avançar i resoldre els temes crucials per la ciutat de Berga", expressen a la nota. 

El govern de Berga presentarà a seva proposta de modificació de les ordenances en una roda de premsa aquest migdia de dijous.