Més de 550 alumnes de 14 escoles del Berguedà participen a les Trobades Esportives

Els estudiants practiquen en diferents jocs i esports, mentre aprenen a cooperar i a relacionar-se

Redacció
10 de març del 2015
Actualitzat a les 17:02h

Foto de grup dels alumnes de dilluns Foto: CE Berguedà


Un total de 553 alumnes de les escoles de Sant Marc-Bassacs, Vedruna, Santa Eulàlia, Xarxa, Sant Joan, Galceran de Pinós, Alfred Mata, Santa Maria d'Avià, Princesa Làscaris, ZER Baix Berguedà, ZER Berguedà Centre, Fedac Anunciata, Sant Martí i escola pública de Gironella han participat aquest dilluns i dimarts a les trobades del Pla Català de l'Esport a l'Escola, que s'han organitzat a la zona esportiva Toni Sabata de Berga.

Es tracta d'un projecte adreçat a les escoles de primària del Berguedà coordinat pels mestres d'educació física, en què es realitzen trobades esportives per promocionar la part educativa de l'esport a través dels jocs. A més, aquestes trobades obliguen a treballar la interacció entre els alumnes de les diferents escoles, així com l'esperit cooperatiu i la socialització entre els companys. 

Concretament, i segons ha precisat el Consell Esportiu del Berguedà, el recinte s'ha organitzat en diversos espais, en els quals s'ha pogut practicar el ringo-gol, el joc de les gallines, guineus i serps, el del toca-conills, el memory, el tennis-llençol o altres. Cada grup participant ha anat rotant, fins que s'han completat tots els jocs.
 

Un dels jocs Foto: CE Berguedà

 

Foto de grup dels alumnes de dimarts Foto: CE Berguedà