Més de 550 alumnes de 14 escoles del Berguedà participen a les Trobades Esportives

Els estudiants practiquen en diferents jocs i esports, mentre aprenen a cooperar i a relacionar-se

per Redacció, 10 de març de 2015 a les 16:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de març de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Foto de grup dels alumnes de dilluns Foto: CE Berguedà


Un total de 553 alumnes de les escoles de Sant Marc-Bassacs, Vedruna, Santa Eulàlia, Xarxa, Sant Joan, Galceran de Pinós, Alfred Mata, Santa Maria d'Avià, Princesa Làscaris, ZER Baix Berguedà, ZER Berguedà Centre, Fedac Anunciata, Sant Martí i escola pública de Gironella han participat aquest dilluns i dimarts a les trobades del Pla Català de l'Esport a l'Escola, que s'han organitzat a la zona esportiva Toni Sabata de Berga.


Es tracta d'un projecte adreçat a les escoles de primària del Berguedà coordinat pels mestres d'educació física, en què es realitzen trobades esportives per promocionar la part educativa de l'esport a través dels jocs. A més, aquestes trobades obliguen a treballar la interacció entre els alumnes de les diferents escoles, així com l'esperit cooperatiu i la socialització entre els companys. 

Concretament, i segons ha precisat el Consell Esportiu del Berguedà, el recinte s'ha organitzat en diversos espais, en els quals s'ha pogut practicar el ringo-gol, el joc de les gallines, guineus i serps, el del toca-conills, el memory, el tennis-llençol o altres. Cada grup participant ha anat rotant, fins que s'han completat tots els jocs.

 

Un dels jocs Foto: CE Berguedà

 

Foto de grup dels alumnes de dimarts Foto: CE Berguedà

 

Participació