El 20è aniversari del Museu de les Mines marca la Festa Major de Sant Corneli de Cercs

Dissabte, el plat fort serà el correfoc amb els Diables Esclata Aglans d'Avià; i diumenge, una visita teatralitzada i l'entrega de premis del Concurs de Pintura Ràpida, actes inclosos en el programa d'ambdues celebracions

Redacció
06 de setembre del 2019
Actualitzat a les 21:04h
Visita guiada al Museu de les Mines de Cercs (arxiu).
Visita guiada al Museu de les Mines de Cercs (arxiu). | Museu de les Mines de Cercs
El 20è aniversari del Museu de les Mines de Cercs marcarà enguany la Festa Major de Sant Corneli de Cercs, que se celebra durant tot el cap de setmana en aquest antic nucli miner. Dissabte, el plat fort serà el correfoc amb els Diables Esclata Aglans d'Avià, a la plaça de Sant Romà; i diumenge, hi haurà una visita teatralitzada a càrrec de Tràfec Teatre al Museu de les Mines de Cercs i l'entrega de premis del dotzè Concurs de Pintura Ràpida, actes que s'emmarquen en la celebració d'aniversari de l'espai. 

La festa grossa de Sant Corneli té preparades moltes altres activitats, pensades per a totes les edats i gustos. Aquesta mateixa nit de divendres hi haurà sopar de germanor i música amb Dj Liria's a la Font del Roure. I dissabte el dia començarà amb una gran xocolatada i jocs de cucanya per grans  i petits. A la tarda, hi haurà competició de Tir al Plat i un concurs de Truc. Fins ben entrada la matinada, a més, es farà Festa Remember dels anys 60,70 i 80 amb Dj Liria's. I tot seguit, serà el torn de la música de Dj Destor. 

Diumenge, més enllà de la visita teatralitzada i l'entrega de premis del museu de les mines, serà el moment dels més petits gràcies als inflables que s'instal·laran a la Font del Roure.

Així mateix, a la 1 de la tarda, es ballaran sardanes amb la Cobla Pirineu; i, a les 5, hi haurà havaneres amb la Rivera Tercet i tradicional cremada de Rom. Seguidament, es farà el ball de festa al ritme de les cançons i melodies de Cafè Trio. 

El programa d'actes del 20è aniversari del Museu de les Mines de Cercs continuarà la setmana vinent amb concerts de la Melanzana Ensemble i Ambauka-Espectacle Infantil. A més a més, hi haurà teatre per als més menuts. 
 

Consulta el programa d'actes de la Festa Major de Sant Corneli