La biblioteca de Berga acull una exposició sobre el Cadí-Moixeró per fomentar el coneixement del medi ambient

La mostra es pot veure del 2 al 30 de setembre en horari d'obertura de l'equipament cultural

Redacció
04 de setembre del 2019
Actualitzat a les 17:13h
L'exposició sobre el Parc Natural Cadí - Moixeró que s'exposa a la biblioteca de Berga.
L'exposició sobre el Parc Natural Cadí - Moixeró que s'exposa a la biblioteca de Berga. | Diba
La Biblioteca Ramon Vinyes i Cluet de Berga acull una exposició sobre el Parc Natural del Cadí-Moixeró per fomentar el coneixement sobre la natura i el medi ambient. La mostra es pot veure del 2 al 30 de setembre en horari d'obertura de l'equipament cultural, sota el títol "El Parc Natural del Cadí-Moixeró. Un parc de muntanya amb gran diversitat".

L’exposició, que durant els mesos de maig i juny d'enguany ja va poder-se veure a la parada del Bibliobús Pedraforca en diverses poblacions del Berguedà, abasta diferents aspectes del parc, des de la biodiversitat, geologia, fauna, flora i activitat humana. El Parc Natural del Cadí-Moixeró va ser creat l'any 1983. Amb una superfície de 41.342 hectàrees, és el segon parc natural més gran de Catalunya.

Formen part del parc disset municipis i tres comarques, l'Alt Urgell, el Berguedà i la Cerdanya. Un recorregut per les diferents rutes del parc i dels voltants permet de descobrir-hi la fauna i la vegetació més variades, i no és gens estrany que durant una estada de només dues o tres hores s'hi puguin observar àguiles, cabirols o isards. L'oficina d'informació del Parc Natural del Cadí-Moixeró és a Bagà, al carrer la Vinya.