La gimnasta gironellenca Carla Font, a un pas de participar al Mundial d'Stuttgart

L'esportista de l'EGIBA s'incorpora a la selecció aquest dimecres al matí acompanyada dels seus entrenadors Xavi Casimiro i Míriam Font, que s'aniran turnant

Redacció
04 de setembre del 2019
Actualitzat a les 11:45h
Carla Font ha estat cridada per la seleccionadora espanyola
Carla Font ha estat cridada per la seleccionadora espanyola | EGIBA
La seleccionadora espanyola de gimnàstica, Lucía Guisado, ha convocat la gimnasta de l'EGIBA Carla Font a la concentració preparatòria per al Mundial d'Stutgart, classificatori per als Jocs Olímpics de Tòquio. La seleccionadora ha tingut en compte el control que la gimnasta va passar al CAR de Madrid i els resultats que ha obtingut en les darreres competicions en que ha participat. Font s'incorporarà a la selecció dimecres al matí acompanyada dels seus entrenadors Xavi Casimiro i Míriam Font, que s'aniran combinant.

Per la seva part, Andrea Carmona va fer també una molt bona actuació al control del CAR de Madrid, però per precaució degut a la seva lesió al genoll, la seleccionadora ha preferit no arriscar-se. Lorena Medina s'ha quedat a les portes, però amb 16 anys, li ha mancat seguretat en les seves execucions.

Després de dues setmanes de concentració, hi haurà una competició amistosa a Holanda contra la selecció holandesa, Hongria i Suïssa, preparatòria per al Mundial. Aquest serà, en principi, l'últim tall per acabar de definir l'equip.