Un 75% d'ocupació hotelera i últimes entrades a la venda per al segon Halloween d'Horrorland

Falta gairebé un mes per a la data d'obertura però queden menys de 150 entrades VIP per a tota la temporada i les entrades generals estan a punt d'esgotar-se

03 de setembre del 2019
Actualitzat a les 15:39h
Mortimer, la mascota d'Horrorland.
Mortimer, la mascota d'Horrorland. | Horrorland Park
El parc del terror d'Horrorland obre les portes el 4 d'octubre per afrontar el seu segon Halloween consecutiu. Falta gairebé un mes per a la data d'obertura però queden menys de 150 entrades VIP per a tota la temporada; i els responsables del parc asseguren que les entrades amb accés ràpid estan a punt d'esgotar-se i les entrades generals s'acabaran en breu. Horrorland confia en acollir més de 25.000 visitants en 18 dies d'obertura fins ben passada la data clau de Halloween, a mitjans de novembre. 

La bona acollida ha motivat la direcció del parc a augmentar el nombre d'experiències i duplicar l'oferta en tan sols un any, i el sector hoteler també ha notat aquesta consolidació. Segons asseguren fonts del parc, ja hi ha un 75% d’ocupació als hotels, cases rurals, càmpings i altres modalitats d'allotjament d'arreu del Berguedà.
 
11 atraccions, 8 d'elles 100% noves
 
Aquesta temporada Horrorland estrenarà 8 noves atraccions, 2 escenaris polivalents i ampliarà la seva zona de restauració.  El parc ubicat a Cercs vol seguir apostant pel terror de qualitat, la creació d’experiències úniques i la innovació. Valors clau que, segons creuen els seus responsables, l'any passat ja el van fer mereixedor del premi més important del sector del terror, els Scare Awards com a millor Scream Park d’Europa.
 
Una de les novetats estrella serà l'atracció Zombie Killer on els visitants podran disparar amb pistoles de paintball, Zombies i dianes en un camp de tir exterior. Una experiència de pura adrenalina única a Europa construïda al llarg de 4.000 metres quadrats carregats d'efectes especials, foc, llum i so.
 
L'extreme House Psycho Xtreme també canviarà aquest any per complet. Es convertirà en una experiència individual on els visitants viuran diferents situacions angoixants totalment immobilitzats portant al límit les seves emocions. L'oferta del parc també s’amplia amb quatre Express Escape Room; una nova modalitat d’espais i escenaris on s'ha d’aconseguir escapar resolent diferents proves en un temps record. Dues noves Haunted House (La casa del Bosque i Survival Maze) completen les novetats que s'afegeixen a les altres experiències de terror estrenades la temporada passada. Aquesta temporada els visitants del parc del terror pioner al Sud d'Europa podran gaudir de fins a 11 experiències úniques.

Horrorland busca treballadors i crea 35 nous perfils

Tal com va informar NacióBerguedà, dimarts vinent dia 10 de setembre, començaran els càstings per trobar nous actors i actrius per treballar a les diferents atraccions i experiències d'Horrorland. Aquest any el parc ha ampliat la seva oferta amb 8 noves atraccions i com a tal la plantilla també creix amb 35 nous perfils. En total 170 treballadors que durant els 18 dies d'obertura s'encarregaran d'espantar als més de 25.000 visitants. El procés de selecció tindrà lloc a les instal·lacions del mateix parc.
 
Es busquen perfils tant professionals com amateurs, persones motivades, amb energia i amb ganes de formar-se en el món del terror. El parc també busca personal per cobrir posicions de control d'accés, operacions, botigues, restauració i zona de jocs. Els interessats poden consultar les ofertes de feina i condicions a la pàgina web.