Brams prepara nou videoclip per la gira dels 25 anys

Pi3b produccions elabora un vídeo amb sorpreses i algunes clicades d'ullet

Redacció
10 de març del 2015
Actualitzat el 12 de març a les 19:40h
Gravació del videoclip aquest dilluns a la plaça de les Fonts
Gravació del videoclip aquest dilluns a la plaça de les Fonts | Janina Vilana

El grup de música berguedà Brams vol celebrar al més alt nivell el seu primer quart de segle tocant. Per això, abans que comencin la gira dels 25 anys aquest 2 d'abril, trauran a la llum el nou videoclip que preparen per a l'ocasió, i que donarà vida al famós protagonista de la cançó Massana, el maqui Macel·lí Massana. 

Es tracta d'una cançó antiga que va completar el disc Cal seguir lluitant de 1995 i que, en aquest cas, es reversionarà, sense perdre'n els orígens. “Serà una versió clarament diferent”, ha explicat a NacióBerguedà el líder de la formació, Francesc Ribera 'Titot'. En aquesta, i això serà el que mostrarà el videoclip, es busca trobar complicitats amb els aspectes més èpics de la vida del personatge, amb algunes de les anècdotes més famoses i punts de sorpresa. 

 
En aquest sentit, ha afegit la presidenta de Pi3b Produccions, Janina Vilana, la història contindrà "algunes metàfores”, amb clicades d'ullet per anar “una mica més enllà del que seria simplement rodar la lletra”. El vídeo, dirigit per Jaume Duran, s'ha gravat durant dos dies als exteriors de la Torre de la Petita, a l'antic ateneu de la plaça de Sant Pere i a la plaça de les Fonts de Berga, i ha comptat amb un extens equip de col·laboradors que s'hi han volgut implicar. Entre aquests, Pep Vendrell com a director de fotografia, Toni Vila, Gemma Rojals, Gerard Alsina, Alba Mendoza, Jordi Sensada, Miquel Moia i Dani Magyk, entre d'altres, acompanyats d'una extensa llista d'actors formada per Xavier Prat, Albert Vencell, Aleix Canudas, Albert Cols, Marc Pujals, Joan Zamora, Pep Torrabadella, Jordi Escobet i Miquel Padulles.

Segons ha anunciat Ribera, es preveu que el videoclip estigui a punt els dies previs a l'inici de la gira, tot i que també podria ser més d'hora, depenent dels tempos de postproducció.
Arxivat a