Arriben les gangues d'estiu a Berga

Els dos dies de promocions estimulen el comerç i el turisme a la ciutat i agafen nou impuls obrint les botigues al migdia

30 d'agost del 2019
Actualitzat a les 15:08h
Gangues al carrer a Berga
Gangues al carrer a Berga | Pilar Màrquez Ambròs
Les gangues tornen aquest cap de setmana a Berga per posa el punt i final a les rebaixes d'estiu i facilitar que els botiguers puguin liquidar estocs abans d'afrontar la temporada de tardor - hivern. Els botiguers esperen que centenars de persones surtin al carrer per trobar les millors ofertes i promocions, rebuscar entre la roba, sabates i altres complements, fent sortir estocs i productes a baix preu que es puguin endur cap a casa. Enguany la junta de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) de Berga ha volgut donar-hi un nou impuls i ha decidit que les botigues no tanquin el migdia, segons ha explicat el president de Berga Comercial, Xavi Orcajo a NacióBerguedà.

En properes edicions, els comerciants no descarten també allargar l'horari i obrir al vespre, ja que es vol donar "molta més" importància a aquesta festa. 

"Volem arribar molt més a la gent amb les gangues al carrer, hi participa sobretot el sector de moda i complements, que té molta rotació de producte amb el canvi de temporada, primeres marques que treuen a molt bon preu, aquesta és una manera d'allargar horari i aprofitar al màxim l'ocasió que suposen les gangues tant pels botiguers com pels clients", ha assegurat Orcajo. El president de Berga Comercial ha valorat que una gran part de les botigues associades a l'entitat participen de l'activitat, amb protagonisme de la moda i complements però sense oblidar els altres sectors.

Aquest divendres a primera hora els compradors més matiners ja donaven un cop d'ull entre les parades que moltes botigues han muntat davant dels seus aparadors. 

Eixos comercials com el Vall, el carrer Major, el carrer del Roser o el passeig de la Pau s'ompliran d'ofertes i promocions tant divendres 30 com dissabte 31 d'agost. Els comerciants tornen a treure així els seus productes al carrer, intentant seduir els compradors amb grans descomptes.

Les gangues també volen ser l'última crida de l'estiu pel turisme més tardà, motivant-lo a tornar a aixafar la ciutat de Berga, com un al·licient per comprar al més baix preu. 

Berga Comercial és una entitat que aglutina els botiguers de la ciutat, amb 140 associats, i que unifica els eixos comercials del carrer Major, el Vall i el Tres Branques: carrer del Roser, passeig de la Pau i la Font del Ros. 

 
Arxivat a