El Pot Petit protagonitza l'inici de la Festa Major d’Avià amb més de 800 persones de públic

Un dels moments més esperats del cap de setmana serà el concert de la Balkan Paradise Orchestra, un grup íntegrament femení, Ebri Knight, i PDYu

30 d'agost del 2019
Actualitzat a les 11:47h
Concert del Pot Petit a Avià.
Concert del Pot Petit a Avià. | Aj.Avià

Concert del Pot Petit a Avià. Foto: Aj.Avià


Avià ha encetat aquest dijous la seva festa major amb un reeixit concert del Pot Petit, el grup d'animació que aquest estiu triomfa al país. El concert ha reunit més de 800 assistents a l'Ateneu. Han estat desenes de famílies, pares i avis amb nens i nenes, les qui s'han aplegat a l'equipament per gaudir de l'animació i la música d'aquest grup. L'alcaldessa Patrocini Canal ha valorat molt positivament l'acollida del concert així com l'entrega del grup perquè petits i petites en gaudissin. "Sabem que són un grup que agraden moltíssim, i ells són molt agradables, després del concert es van fer mil i una fotos amb els nens i nenes, no se'n cansaven", ha explicat. 

Canal també ha destacat que portar El Pot Petit a Avià ha suposat una inversió destacada per l'ajuntament, ja que el preu de contractació del grup és molt elevat. És per aquest motiu que el concert, a diferència de la majoria d'activitats de la festa, no era gratuït. "És un esforç econòmic important, i el preu de les entrades, de 5 euros, ens ajudarà a recuperar-ne una  part", ha comentat l'alcaldessa. Paral·lelament, Patrocini Canal ha animat a avianesos i avianeses a fer propostes de cara a properes edicions de la festa major. "Que vingués El Pot Petit va ser una proposta de l'associació de mares i pares de la Baldufa, i vam estar-ne encantats. Estem sempre oberts a escoltar idees", ha expressat.

El gruix d'actes continuarà avui divendres amb una cercavila pels carrers del poble, a dos quarts de 7 de la tarda.

La plaça de l'Ateneu acollirà durant el cap de setmana moltes de les activitats previstes. Aquest vespre serà l'escenari escollit pel sopar popular i les havaneres amb rom cremat, a càrrec de les Anxovetes i Sac i Ganxo. De nit, començarà l'oferta de festa major pels més joves amb el cercabirres i el concert amb Sixtus i Dj Weah a la plaça del Padró. Les activitats omplen, d'avui fins dilluns, la vila amb una oferta diversa amb dos concerts joves i més oferta infantil. Un dels moments més esperats serà el concert de la Balkan Paradise Orchestra, un grup íntegrament femení, Ebri Knight, i PDYu. 
 
El programa d'actes també manté els actes tradicionals com el correfoc de la Colla de Diables els Esclata, dissabte.
 

Desenes de persones omplen l'Ateneu per veure El Pot Petit. Foto: Aj.Avià

 

El Pot Petit, grup de moda, a Avià. Foto: Aj.Avià