Exposició

El berguedà Josep Xoy exposa la seva obra fotogràfica «Diàlegs amb el silenci» a Manresa

Organitzat pel COAC en el marc de la Festa Major de Manresa

per Redacció , 27 d'agost de 2019 a les 13:59 |
Fotografies de l'exposició de Josep Xoy. | Josep Xoy
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dijous a dos quarts de 9 del vespre, en el marc de la Festa Major de Manresa, s'inaugurarà a la Casa Lluvià l'exposició Diàlegs amb el silenci fotografies de l'arquitecte i exregidor de Cultura i exlíder d'ERC a Berga, Josep Xoy.

La col·lecció consta d'un conjunt de tres fotografies per cada idea, 36 fotografies en format vertical i amb la model asseguda darrera una taula, amb una acció determinada i amb diferents elements escenogràfics i adequats a la idea que es pretén representar en cada sèrie.


Les imatges són un seguit de representacions fotogràfiques de diferents preguntes que se'ns poden presentar al llarg de la vida, davant de les quals cada individu pot respondre segons les seves experiències i circumstàncies.

Nascut a Berga el 1957, arquitecte de professió i aficionat a la pintura i la fotografia des de fa anys, és a partir de 2009, any en què es fa soci de l'Agrupació Fotogràfica AFTDAO, quan es dedica amb més intensitat a aquesta disciplina artística.


Guanya el primer premi de la 3a Lliga Catalana de Fotografia de la Federació Catalana de Fotografia, tercer premi al concurs Social de l'AFTDAO any 2011-2012, primer premi al concurs Social de l'AFTDAO any 2013-2014. Ha realitzat diferents exposicions individuals, a la Casa LLuvià de Manresa, a la mostra de Click-Cabrianes, a Sant Feliu de Guíxols, al municipi d'Avià, al Frankfurt Berga i la darrera al País Basc a Eibar. També ha participat en diferents exposicions col·lectives de la seva agrupació fotogràfica AFTDAO a la Biblioteca de Berga, i al Click-Cabrianes a les darreres 4 edicions. És soci de la Federació Catalana de Fotografia amb la distinció del títol d'Excel·lència i soci també de la Confederación Española de Fotografía.

L'exposició és organitzada per la Demarcació de les Comarques Centrals del COAC I es podrà visitar fins el dissabte, 21 de setembre de dimecres a dissabte de 6 a 9 del vespre.

 

Participació