Casserres encara la recta final de la seva festa major amb èxit de públic

El concert de Miquel del Roig, ha acollit un bon gruix de joves diumenge a la nit; mentre que els Rúpits i la Casserres Salvatge van ser dues de les propostes més reeixides de dissabte

26 d'agost del 2019
Actualitzat a les 15:06h
Miquel del Roig en concert a Casserres.
Miquel del Roig en concert a Casserres. | Pilar Màrquez Ambròs
El poble de Casserres viu immers en la seva festa major amb propostes musicals, gastronòmiques, esportives i de lleure. El concert més destacat del diumenge, protagonitzat per Miquel del Roig, ha acollit un bon gruix de joves a la plaça 1 d'Octubre de Casserres, que han gaudit de la proposta del cantautor fins a altes hores de la matinada. Miquel del Roig ha ofert un popurri de cançons populars, peces pròpies i adaptacions d'èxits contemporanis al català, amb què ben aviat s'ha posat el públic a la butxaca. Amb la veu i la guitarra com a únics instruments, Miquel del Roig no ha decebut enllaçant temes d'ara i sempre gairebé sense pausa, tot creant un relat musical únic. PD Yu & Salasxic han tancat la nit de concert. 

L'Orquestra Venus també ha ofert el seu repertori a la plaça de Santa Maria amb un ball de festa major molt concorregut amb més de 200 persones, mentre que la tarda de diumenge ha estat protagonitzada per un tast gastronòmic i música en viu amb Swite Duo. 
 

Tast gastronòmic i música en viu amb Swite Duo. Foto: Pilar Màrquez Ambròs


400 participants a la Casserres Salvatge

El cap de setmana de festa major a Casserres ha tingut també altres atractius com el concert dels gironellencs Rúpits, Trast i Dj Joker, dissabte a la nit, o la imperdible Casserres Salvatge, dissabte a la tarda. Uns 400 participants han superat el recorregut ple d'obstacles de 1.500 metres al camp de la Llangotera del municipi. Un any més, la prova s'ha convertit en una divertida oportunitat per enfangar-se, reforçar llaços d'amistat i posar a prova les pròpies habilitats. En aquesta ocasió, un nou grup de persones s'ha encarregat de l'organització de l'activitat amb més de 300 participants a la prova per adults i una setantena a la infantil. L'activitat atrau cada any joves d'arreu de la comarca. 
 
Aquest dilluns Casserres celebra l'últim dia de festa major amb el concurs de Truc al Cafè la Plaça, a les 4 de la tarda. A més, a la plaça de Santa Maria hi haurà el lliurament de regals del dibuix infantil, a dos quarts de 6 de la tarda, l'actuació infantil a càrrec de Jaume Barri, a les 6, i el ball final, a dos quarts de 8 del vespre, a càrrec de Josep Subirana. 
 

Orquestra Venus a la plaça de Santa Maria de Casserres. Foto: Pilar Màrquez Ambròs