S'obren les inscripcions per la segona edició del Curs de Bon Coneixedor del Cadí-Moixeró

El curs està dirigit a tota aquella persona, empresa o entitat que desenvolupa o vulgui desenvolupar la seva activitat professional dins l'espai natural protegit

Redacció
22 d'agost del 2019
Actualitzat a les 12:18h
23 participants van acreditar-se l'any 2018 com a bons coneixedors del parc (arxiu)
23 participants van acreditar-se l'any 2018 com a bons coneixedors del parc (arxiu) | Generalitat
El Parc Natural del Cadí - Moixeró el segon curs de Bon Coneixedor del parc, que permetrà acreditar els coneixements necessaris per conèixer i interpretar el patrimoni natural d'aquest espai. El període de preinscripció es mantindrà obert fins el 8 de setembre.

El curs està dirigit a tota aquella persona, empresa o entitat que desenvolupa o vulgui desenvolupar la seva activitat professional dins l'espai natural protegit.

Es realitzarà entre els mesos d’octubre i novembre i constarà d'una fase general (vàlida per a tots els espais naturals protegits de la Generalitat de Catalunya) i d'una fase específica sobre el Parc Natural del Cadí-Moixeró, amb sessions teòriques (56 hores) i sortides de camp temàtiques (36 hores).

Aprofundeix en la singularitat de l'espai, la seva geografia i geologia, la flora i fauna, el patrimoni cultural i arqueològic, la gestió i funcionament de l'espai, i les eines didàctiques i ecoturístiques  per a la interpretació del patrimoni. També aborda el pla d'acció pels productors locals i el senderisme interpretatiu. 

El primer curs de Bon Coneixedor del parc, que va impartir-se el 2018, va permetre acreditar 23 professionals per dur a terme activitats vinculades al turisme i l'educació ambiental dins del seu àmbit.