La Casserres Salvatge aspira a un ple absolut

Un dels canvis importants en aquesta edició és que la cursa d'adults està limitada a 400 participants

Redacció
21 d'agost del 2019
Actualitzat a les 16:54h
Participants de la Casserres Salvatge (arxiu).
Participants de la Casserres Salvatge (arxiu). | Cedida
Un any més arriba la Casserres Salvatge, un dels plats forts de la Festa Major del municipi i dels actes amb més afluència de participació i de públic. La 8a edició d'aquesta popular cita estiuenca tindrà lloc dissabte 24 d'agost al Camp de la Llangotera de Casserres. 
 
La Casserres Salvatge es pot definir com una prova esportiva, però sense ser competitiva on aquest cop hi haurà 40 proves amb obstacles, aigua i molt de fang. El recorregut serà diferent per tal que el públic pugui estar molt més proper i també pugui gaudir de la prova veient cada un dels punts del circuit.
 
Un dels canvis importants en aquesta edició és que la cursa d'adults està limitada a 400 participants per tal de garantir la qualitat del circuit, Fonts de l'organització han assegurat que s'espera que hi hagi un ple absolut en l'activitat. Les inscripcions per adults es poden fer a través d'un formulari web. En canvi, per les de menors cal que siguin presencials, fins dissabte es poden fer al bar de les piscines o l'Ajuntament de Casserres.

L'organització recomana apuntar-se al més aviat possible, ja que el ritme d'inscripcions és elevat i és proper a 200, en la d'adults i més de 50, en la de menors. Segons els horaris previstos per dissabte, la recollida de dorsals serà a dos quarts de 4 de la tarda, i a continuació, a les 4 de la tarda, hi haurà la cursa de menors. Finalment, la cursa d'adults se celebrarà a partir de dos quarts de 6 de la tarda.
Arxivat a