Miquel del Roig i els gironellencs Rúpits, entre les propostes musicals de la Festa Major de Casserres

El municipi celebra la seva festa grossa del 23 al 26 d'agost

20 d'agost del 2019
Actualitzat a les 18:45h
La vila de Casserres celebra la seva festa major els propers dies. La celebració tindrà lloc del 23 al 26 d'agost. La festa viurà quatre dies de música, exposicions d'art, concursos, cercaviles i havaneres. Entre les propostes musicals, Miquel del Roig actuarà diumenge en plena festa grossa, i els gironellencs Rúpits ho faran dissabte juntament amb Trast i Dj Joker.

Divendres 23 d'agost, a la plaça de Santa Maria, l'activitat començarà a les 7 de la tarda amb la inauguració de les exposicions a càrrec de les autoritats. Tot seguit, hi haurà una actuació a càrrec de la companyia Flipats pel Teatre Petits i Punt amb l'obra "Balla a l'estiu", i a les 8 del vespre es farà un maridatge de vins ecològics i biodinàmics i formatges artesans a càrrec de Marc Martín i Pep Anglès, a l'Hostal Emphasis. 

Les activitats continuaran a la plaça de Santa Maria al punt de les 10 del vespre amb Havaneres i rom cremat amb el Grup Xarxa. La jornada s'acabarà amb el Cercatasques amb la xaranga Casa de Barrets, amb sortida de la plaça 1 d'Octubre a les 11 del vespre, i el concert amb K-Liu i Dorik, que faran ballar el públic passada la mitjanit, a la mateixa plaça 1 d'Octubre. 

Dissabte 24 anirà farcit d'esport, concursos i música. Des de les 8 del matí s'iniciarà el 19è concurs de pintura ràpida. També hi haurà el campionat de Tir al Plat al camp del Pi dels Colls a les 9 del matí. A la Piscina Municipal a les 10 hi haurà un espectacle d'animació infantil amb Divertimento. Així mateix, a la tarda, hi haurà un concurs de botifarra, a les 4. Però sens dubte, la segona meitat de la jornada vindrà marcada per la 8a Casserres Salvatge al Camp de la Llangotera, també a partir de les 4 de la tarda, i les sardanes i el ball de nit a la plaça de Santa Maria.

El dia s'acabarà amb els concerts de Rúpits, Trast i Dj Joker, a la plaça 1 d'Octubre, a partir de dos quarts de 12 de la nit. 
 

Rúpits actuarà a Casserres per Festa Major. Foto: Promocional


Diumenge 25 d'agost tornarà a haver-hi teatre, música i gastronomia. Flipats pel Teatre presentarà "Història de la Moda (de la prehistòria als nostres temps)" a tres quarts d'1 de la tarda a la plaça de Santa Maria. Diumenge també serà l'ocasió en què el Casserres CF aprofitarà per fer la presentació de l'equip al camp de futbol a les 5 de la tarda. A la plaça de Santa Maria, a les 7 de la tarda, hi haurà ball amb l'Orquestra Venus, mentre que la plaça 1 d'Octubre acollirà un tast gastronòmic i música en viu amb Swite Duo a partir de dos quarts de 8 del vespre. 

Un dels moments més especials de la jornada de festa major serà el ball de gala a dos quarts de 12 de la nit, a la plaça de Santa Maria, de nou amb l'Orquestra Venus. Però pels qui agradi un altre tipus de música també hi haurà un concert destacat, el del Miquel del Roig i PD Yu & Salasxic, a la plaça 1 d'Octubre, passada la mitjanit. 

L'últim dia, el 26 d'agost, se celebra el concurs de Truc al Cafè la Plaça, a les 4 de la tarda. La plaça de Santa Maria acollirà els tres actes finals de la Festa Major: el lliurament de regals del dibuix infantil, a dos quarts de 6 de la tarda, l'actuació infantil a càrrec de Jaume Barri, a les 6, i el ball final, a dos quarts de 8 del vespre, a càrrec de Josep Subirana. 
Arxivat a